CHP lilerde CHP karşıtlarıda hep liderlerinin ağzı ile konuşuyorlar. Hiçbirinizin konuştuğu kendi düşünceleriniz değil. Sözleriniz,TV de gördüğünüz her iki tarafında objektiflikten uzak kanalların söyleşi programlarında laf ebeliği yapan parti taraftarı yazarların düşünceleri.Ben burada okuduklarımı her akşam tv de dinliyorum zaten. CHP liler siyasetten zaten anlamaz bu kesindir. CHP iktidfara gelse sanki ne olacak. AKP hiç olmazsa kendi yandaşlarını kalkındırıyor. CHP gelse onu da yapamaz. DSP döneminde MHP nin öttüğü gibi birşey olur. CHP de birlik beraberlik yoktur,kartdeşilik yoktur sadece kadın erkek cıvıklığına dayalı bir partileşme söz konusudur.Gençliğine bakarsanız ne demek istediğimi analrsınız. Bazı siyasetten anlamayanlar da tutuyor Baykal kötü CHP baykalsız olmalı diyor.Yahu kardeşim senin baban çıksaydıda tekrar CHP yi o açsaydı.CHP Baykalın hakkıdır.Beğenmeyenler başka partiye oy versinler.
İnanmıyorum ya Çakma Okan Bayulgen. Milleti aşağıladıkça daha da bağlanıyorlar.İşte koyun Türk milletinden kareler. Adamda tip olsa gam yemeyeceğim.Konuşmalarına baksan dünyanın en yakışıklısı sanırsın. Ben gördüm hiçbirşeye benzetemedim :)
Ne geleceği var bu düşüncenin ne gideceği var. Hep yerinde sayıp duruyor. Tıpkı karşıt görüşü MHP gibi. İşte ortak yanınız bu. Faşist sosyalist ortak yanı işte bu. Hep yerinizde sayıyorsunuz.Hiç iktidar olamayacaksınız. Üzgünüm. Benim oyum bile kurtarmaz sizi:/
İyidir ya bunlar. Ufuk iyidir.Paşa çocuktur.
Kürtleri savunurlar Kürtlerde bunlara küfür ederler.Garip bir durum :)
Haziran mitingindede kullandılar ÖDP yi:(
CHP lilerde CHP karşıtlarıda hep liderlerinin ağzı ile konuşuyorlar.
Hiçbirinizin konuştuğu kendi düşünceleriniz değil.
Sözleriniz,TV de gördüğünüz her iki tarafında objektiflikten uzak kanalların söyleşi programlarında laf ebeliği yapan parti taraftarı yazarların düşünceleri.Ben burada okuduklarımı her akşam tv de dinliyorum zaten.
CHP liler siyasetten zaten anlamaz bu kesindir. CHP iktidfara gelse sanki ne olacak. AKP hiç olmazsa kendi yandaşlarını kalkındırıyor. CHP gelse onu da yapamaz. DSP döneminde MHP nin öttüğü gibi birşey olur.
CHP de birlik beraberlik yoktur,kartdeşilik yoktur sadece kadın erkek cıvıklığına dayalı bir partileşme söz konusudur.Gençliğine bakarsanız ne demek istediğimi analrsınız.
Bazı siyasetten anlamayanlar da tutuyor Baykal kötü CHP baykalsız olmalı diyor.Yahu kardeşim senin baban çıksaydıda tekrar CHP yi o açsaydı.CHP Baykalın hakkıdır.Beğenmeyenler başka partiye oy versinler.
Nerde ukala var CHP gençliğinde :) ayrıca paraya doymuş,gözü karı kızdan başka hiçbirşey görmeyen kafasıda aslıdna hiçbirşeye basmayan,düşünme özürlü gençlik = CHP gençliği
İnanmıyorum ya Çakma Okan Bayulgen.
Milleti aşağıladıkça daha da bağlanıyorlar.İşte koyun Türk milletinden kareler.
Adamda tip olsa gam yemeyeceğim.Konuşmalarına baksan dünyanın en yakışıklısı sanırsın.
Ben gördüm hiçbirşeye benzetemedim :)
rojin_dicle arkadaşın dediklerine katılıyorum. Başka hiçbirşey söylemiyorum.
Çakma Sabrina. pehh
Taylanın arkadaşı bile o dizide oyuncu olmuş İnanabiliyor musunuz.
Cenk var ya o hihi:D
Ne geleceği var bu düşüncenin ne gideceği var.
Hep yerinde sayıp duruyor. Tıpkı karşıt görüşü MHP gibi.
İşte ortak yanınız bu. Faşist sosyalist ortak yanı işte bu.
Hep yerinizde sayıyorsunuz.Hiç iktidar olamayacaksınız. Üzgünüm. Benim oyum bile kurtarmaz sizi:/
Göğüsleri olağandan daha büyük hale getirir. Bayanların sakınması lazım.
(halamın iddiası)
hoş şarkı.
yapmacık, paragöz, sinsi
bu kadar yeter.