Türkçe ibadet ile Türkçe duayı karıştırmayalım.... Bu konuda herkes hemfikir ama, lütfen 'Türkçe İbadet etmek isteyenlere de saygı gösterelim, eminim ki arapça ibadet etmenin yeri Araplar için nasıl farklı ise Türkler için de Türkçe ibadet etmenin yeri ayrıdır.
yeditepe üniversitesi'nin (kaliteli ortamı bakımından(!) izmir versiyonu.
pek çok bölümü var, şehre yakın ve çok sıkı denetimliymiş, erzincandaki öğrenciler artık sızlanmasın nasıl okuyalım diye :)
7 tepeli sultan
badem- sensiz kalacak şu şehir...
sensiz kalacak bu şehir sensiz kalacak bu liman...
yahudiler hakkında kim ne derse desin çok akıllı bir adam, ve yahudilerin de akıllı insanlar olduklarını düşünüyorum. einstein yalnızca onlardan biri.
21 nisan salı- mayısa geldik hala hava soğuk üşüyorummm! ! !
halayların düğün-derneklerin vazgeçilmezi.
olduğuna inancım olmasa şu an sevgilimden ayrılırdım...
Türkçe ibadet ile Türkçe duayı karıştırmayalım....
Bu konuda herkes hemfikir ama, lütfen 'Türkçe İbadet etmek isteyenlere de saygı gösterelim, eminim ki arapça ibadet etmenin yeri Araplar için nasıl farklı ise Türkler için de Türkçe ibadet etmenin yeri ayrıdır.
beni her zaman rahatlatmıştır.