hem nasıl ki güneş gibi bir nuru inkar edemiyorsunuz edemezsiniz Allah'ı da inkar edemezsiniz. Madem Allah'ı inkar edemiyorsunuz, kitabını dahi inkar edemezsiniz, hem madem kitabını inkar edemiyorsunuz, islamı da inkar edemezsiniz, madem ki islamı inkar edemiyorsunuz, islamın elçisi olan rasululahı dahi inkar edemezsiniz, madem ki rasulullahı inkar edemiyorsunuz, rasulullahın getirdiklerini de inkar edemezsiniz, madem inkar edemiyorsunuz bari mert olun inkarınzı kabul edin zira ne Allah'ın,islamın, kuranın rasullullahın ve islamın size ihtiyacı olmadığı gibi sizin Allah'a Allah'ın kulluğuna Allah'ın nurU olan kitabına,islama ve rasllulahn rehberliğine mutacsınız ümmeti Muhammed olarak muhtacız zira rahmete muhtacız muhatabız zira kitaba muhtacız ve muhatabız,zira islama muhtacız ve muhatabız affa muhhatabIz ve muhtacız halbu ki onların bize Zerre kadar ihtiyacı yok bu kati ve kesindir.bizi kendine muhatap eden kulluğuyla şerefendiren ve kitabıyla şerefendiren islamla şereflendiren Rasullullah ile şereflendiren elimizden geldiğince gücümüz ve kuvvetmimiz yettiğince ittiba ettiren bize bu konuda yardım ve hidayet veren imanımızı kuvvetlendiren yegane sahip malik herşeye gücü yeten kadir herşeyi bilen alim Allah'a şükürler olsun Amin.
sabahın nuruna bizi şahit kılan her daim diri ve Hayy olan Allah'a şükürler olsun ve güneş yine doğudan yükseliyor ve tevbe kapısı hala açık zaman var imkan var imkanı yaratan Allah var Allah yar.
siz ey insanlar! kadınlarınızın konunda uyurken biz Allah'ın nuruna doğru yol alıyoruz, siz ey insanlar!akşamları sarhoş narası atarken biz biz Allahu ek ber diyoruz, siz ey insanlar büyük benim yaşlı banim ata benim bana uyacaksınız derken, biz ya mütekebbir ya mütekebbir diyoruz ve size Allah'ın kitabını işaret ediyoruz. gücünüz yeter mi Allah'a savaş açmaya kitabına savaş açmaya haşa haşa haşa. siz ey insanlar inkar edemiyorsunz farkındayım sadece ahmaka dil uzatırsınız o da Allah'ın müsade ve mühlet verdiği kadar. kıyamet yakın öleceğiz öleceksiniz arkadaşlar.
plumbum mittere ana bilim dalı
Hastanelerde kurşun dökselerdi bölümün adı ne olurdu
Eyvallah :)
Uyku beni sevmiyor dedim ben
ve
şarkı için geç kaldın
Tavuklara ve yumurtalarına gelsin
Yımırtaya et :))
şarkı armağan edeyim ama kime
Sorma dostum:(
Yumurta 2.5 TL. olmuş daha neyi konuşalım. Pehh
Şimdi göğe bakın:))
Günaydın herkese.....
hem nasıl ki güneş gibi bir nuru inkar edemiyorsunuz edemezsiniz Allah'ı da inkar edemezsiniz.
Madem Allah'ı inkar edemiyorsunuz, kitabını dahi inkar edemezsiniz,
hem madem kitabını inkar edemiyorsunuz, islamı da inkar edemezsiniz,
madem ki islamı inkar edemiyorsunuz, islamın elçisi olan rasululahı dahi inkar edemezsiniz,
madem ki rasulullahı inkar edemiyorsunuz,
rasulullahın getirdiklerini de inkar edemezsiniz,
madem inkar edemiyorsunuz bari mert olun inkarınzı kabul edin
zira ne Allah'ın,islamın, kuranın rasullullahın ve islamın size ihtiyacı olmadığı gibi sizin Allah'a Allah'ın kulluğuna Allah'ın nurU olan kitabına,islama ve rasllulahn rehberliğine mutacsınız ümmeti Muhammed olarak muhtacız zira rahmete muhtacız muhatabız zira kitaba muhtacız ve muhatabız,zira islama muhtacız ve muhatabız affa muhhatabIz ve muhtacız halbu ki onların bize Zerre kadar ihtiyacı yok bu kati ve kesindir.bizi kendine muhatap eden kulluğuyla şerefendiren ve kitabıyla şerefendiren islamla şereflendiren Rasullullah ile şereflendiren elimizden geldiğince gücümüz ve kuvvetmimiz yettiğince ittiba ettiren bize bu konuda yardım ve hidayet veren imanımızı kuvvetlendiren yegane sahip malik herşeye gücü yeten kadir herşeyi bilen alim Allah'a şükürler olsun Amin.
aZ solist Kel Mahmut'tan "AMANIN KELLE"
sabahın nuruna bizi şahit kılan her daim diri ve Hayy olan Allah'a şükürler olsun ve güneş yine doğudan yükseliyor ve tevbe kapısı hala açık zaman var imkan var imkanı yaratan Allah var Allah yar.
siz ey insanlar! kadınlarınızın konunda uyurken biz Allah'ın nuruna doğru yol alıyoruz,
siz ey insanlar!akşamları sarhoş narası atarken biz biz Allahu ek ber diyoruz,
siz ey insanlar büyük benim yaşlı banim ata benim bana uyacaksınız derken,
biz ya mütekebbir ya mütekebbir diyoruz ve size Allah'ın kitabını işaret ediyoruz.
gücünüz yeter mi Allah'a savaş açmaya kitabına savaş açmaya haşa haşa haşa.
siz ey insanlar inkar edemiyorsunz farkındayım sadece ahmaka dil uzatırsınız o da Allah'ın müsade ve mühlet verdiği kadar.
kıyamet yakın öleceğiz öleceksiniz arkadaşlar.
yazdıklarıma art niyetle yaklaşanları görmezden geliyorum
onlara dert olmak bana huzur getiriyor
Evet ayıp olmasın muazzez'e
kızar yoksa kızarsa kemancısını tokatlar sonra