FORTİS TÜRKİYE KUPASI KATILIM ŞARTLARI DEĞİŞTİRİLİYOR Federasyon tarafından yapılan yeni çalışma ile 2010 yılından itibaren Fortis Türkiye Kupasına katılım şartları yeniden düzenleniyor. Buna göre önümüzdeki yıldan itibaren aşağıdaki şartları taşımayan takımlar kupaya katılamayacaklar.
2010 TARİHİNDEN İTİBAREN FORTİS TÜRKİYE KUPASINA KATILIM ŞARTLARI: 1. Fortis ve Federasyon isimleri F ile başladığından, kupaya isimleri “F” ile başlayan takımlar katılabilirler. 2. Kupaya katılacak takımların kuruluş tarihleri 1906 dan büyük 1908 dan küçük olmalıdır. 3. Kupaya katılacak takımların forma renklerinde sarı ve lacivert dışında başka renk taşımıyor olmaları gerekmektedir. 4. Kupaya katılacak takım hiç Avrupa kupası almamış olmalı ve son 25 yılda Türkiye kupasını hiç almamış olmalıdır. 5. Kupaya katılacak takımın başkanı başarılara “TESADÜF” diyen başkan olmalıdır. 6. Kupaya katılacak takım yukarıdaki 5 şartın tamamını taşıyor olmalıdır. . (Haber: NOAHA- Nusret ORHAN Antoloji Haber Ajansı)
Irak petrolünü ele geçirmek, üstüne konmak için, ABD nini demokrasi getireceğim dümeniyle acımazsızca işgal ettiği Irak. Sahipsiz, kimsesiz bıraılmış bir halk.
ABD nin işgalciliğinin emperyalistliğinin taciz ve tecavüzcü olduğunun belgesi IRAK. .
Lütfen Şiir sayfamda ki Amerika isimli şiiri okuyunuz...
Irak petrolünü ele geçirmek, üstüne konmak için, ABD nini demokrasi getireceğim dümeniyle acımazsızca işgal ettiği ırak'ta yaptığı orantısız güç kullanılan savaş. ABD nin işgalciliğinin emperyalistliğinin taciz ve tecavüzcü olduğunun belgesi..
Lütfen Şiir sayfamda ki Amerika isimli şiiri okuyunuz...
Madem her sabah taze bir başlanğıçtır her şey için, Her sabah uyandığımızda umutla bakalım dünyaya, Hayat uzun bir öyküye benzer öykünün uzun olması değil, iyi olması önemlidir.
Hayatta önemli olan ne yaptığını bilerek hayatı yaşmaktır. Çalışmak, alınteri dökmek ve emek harcamak güzel şeyler, güven vermek, sevmek ve paylaşmak hayatı anlamlı kılan şeyler, Dost gibi dost'a sahip olabilmk, öyle bir dostun olduğunu bilmek,bir çok şeyden önemlidir.
'Her sabah Afrika'da bir ceylan uyanır. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa öldürülecektir. Her sabah Afrika'da bir aslan uyanır. En hızlı ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa aç kalacaktır. Aslan veya ceylan olmanız fark etmez. Güneş doğduğunda koşmaya başlasanız iyi olur.' ................................... (Afrika Atasözü)
1949’da komünist ihtilalini gerçekleştirerek Çin’de idareyi ele alan Mao, korkunç bir terörle halkı sindirdi. Komünizme karşı çıkan onbinlerce çinliyi öldürttü. Kur’an-ı Kerim’leri toplattırarak yaktırdı. Ahaliye kendi yazdığı “kızıl kitabı” zorla ezberletti. 4 yıl süren ızdıraplı yaşamının ardından, mao 9 Eylül 1976 da öldüğünde, Çin’de Mao devri kapanmış, bir zamanlar cadde ve sokakları süsleyen mao resimleri çöplere atılmıştı.
Milyarlık Çini titreten bu zalim vatandaşta, diğer zalimler gibi bir sonla karşılaştı. Beyine giden damarlarıdaki kanın pıhtılaşması sonucu kısmi felç geçirdi, yatağa çivilenmiş ve pisliklerini hemşireler alır bir durumda ızdırap içinde can verdi.
FORTİS TÜRKİYE KUPASI KATILIM ŞARTLARI DEĞİŞTİRİLİYOR
Federasyon tarafından yapılan yeni çalışma ile 2010 yılından itibaren Fortis Türkiye Kupasına katılım şartları yeniden düzenleniyor. Buna göre önümüzdeki yıldan itibaren aşağıdaki şartları taşımayan takımlar kupaya katılamayacaklar.
2010 TARİHİNDEN İTİBAREN
FORTİS TÜRKİYE KUPASINA KATILIM ŞARTLARI:
1. Fortis ve Federasyon isimleri F ile başladığından, kupaya isimleri “F” ile başlayan takımlar katılabilirler.
2. Kupaya katılacak takımların kuruluş tarihleri 1906 dan büyük 1908 dan küçük olmalıdır.
3. Kupaya katılacak takımların forma renklerinde sarı ve lacivert dışında başka renk taşımıyor olmaları gerekmektedir.
4. Kupaya katılacak takım hiç Avrupa kupası almamış olmalı ve son 25 yılda Türkiye kupasını hiç almamış olmalıdır.
5. Kupaya katılacak takımın başkanı başarılara “TESADÜF” diyen başkan olmalıdır.
6. Kupaya katılacak takım yukarıdaki 5 şartın tamamını taşıyor olmalıdır.
.
(Haber: NOAHA- Nusret ORHAN Antoloji Haber Ajansı)
Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak
Irak petrolünü ele geçirmek, üstüne konmak için,
ABD nini demokrasi getireceğim dümeniyle acımazsızca işgal ettiği Irak.
Sahipsiz, kimsesiz bıraılmış bir halk.
ABD nin işgalciliğinin emperyalistliğinin taciz ve tecavüzcü olduğunun belgesi IRAK.
.
Lütfen Şiir sayfamda ki Amerika isimli şiiri okuyunuz...
Irak petrolünü ele geçirmek, üstüne konmak için,
ABD nini demokrasi getireceğim dümeniyle acımazsızca işgal ettiği
ırak'ta yaptığı orantısız güç kullanılan savaş.
ABD nin işgalciliğinin emperyalistliğinin taciz ve tecavüzcü olduğunun belgesi..
Lütfen Şiir sayfamda ki Amerika isimli şiiri okuyunuz...
Madem her sabah taze bir başlanğıçtır her şey için,
Her sabah uyandığımızda
umutla bakalım dünyaya,
Hayat uzun bir öyküye benzer öykünün uzun olması değil, iyi olması önemlidir.
Hayatta önemli olan ne yaptığını bilerek hayatı yaşmaktır.
Çalışmak, alınteri dökmek ve emek harcamak güzel şeyler,
güven vermek, sevmek ve paylaşmak hayatı anlamlı kılan şeyler,
Dost gibi dost'a sahip olabilmk, öyle bir dostun olduğunu bilmek,bir çok şeyden önemlidir.
'Her sabah Afrika'da bir ceylan uyanır. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa öldürülecektir.
Her sabah Afrika'da bir aslan uyanır. En hızlı ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini bilir, yoksa aç kalacaktır.
Aslan veya ceylan olmanız fark etmez. Güneş doğduğunda koşmaya başlasanız iyi olur.'
................................... (Afrika Atasözü)
1949’da komünist ihtilalini gerçekleştirerek Çin’de idareyi ele alan Mao, korkunç bir terörle halkı sindirdi. Komünizme karşı çıkan onbinlerce çinliyi öldürttü.
Kur’an-ı Kerim’leri toplattırarak yaktırdı. Ahaliye kendi yazdığı “kızıl kitabı” zorla ezberletti.
4 yıl süren ızdıraplı yaşamının ardından,
mao 9 Eylül 1976 da öldüğünde, Çin’de Mao devri kapanmış, bir zamanlar cadde ve sokakları süsleyen mao resimleri çöplere atılmıştı.
Milyarlık Çini titreten bu zalim vatandaşta,
diğer zalimler gibi bir sonla karşılaştı.
Beyine giden damarlarıdaki kanın pıhtılaşması sonucu kısmi felç geçirdi,
yatağa çivilenmiş ve pisliklerini hemşireler alır bir durumda
ızdırap içinde can verdi.
Türk yazacakken,
K ile T harfinin yanlışlıkla yer değiştirlmesi hali.