Bu sana belki son seslenişim, belki son satırlar. Bugün bendeki resimlerini ve mektuplarını yaktım, küllerini Ganj nehrine değil ama İzmir körfezine attım. Sen anladın mı? Hiç sanmam, anlayacak biri olsa, ben bunu yapmazdım.
Bir kapıdan gireceksin Neler neler göreceksin Her çileye göğüs gerip Hayat budur diyeceksin. Gün gelecek isyan edip Niye doğdum diyeceksin Gün gelecek isyanına Kahkahayla güleceksin. Seveceksin seveceksin Çok seveceksin. ....................(O.Gencebay)
* Bir kapıdan gireceksin Neler neler göreceksin Her çileye göğüs gerip Hayat budur diyeceksin. Gün gelecek isyan edip Niye doğdum diyeceksin Gün gelecek isyanına Kahkahayla güleceksin. Seveceksin seveceksin Çok seveceksin. ....................(O.Gencebay)
İnsanlar aarasında bazı insanlar farklıdır, nasılki tavır ve davranışlar ile hal ve hareketleri ile bambaşka yere sahiptirler, adeta sultandırlar, aynen bunun gibi, aylar içindede sultan Ramazan ayıdır.
Kur’an-ı Kerim’in ilk emri “OKU” olduğuna göre, okumanın sonu olmamalı. Müslüman herşeyi okumalı, her okuduğunu Kur'an ve akıl süzgecinden geçirerek, kendisine gerekli olabilecek bilgileri almalıdır.
Ey sevgili ey vefasız yar!
Bu sana belki son seslenişim, belki son satırlar.
Bugün bendeki resimlerini ve mektuplarını yaktım, küllerini Ganj nehrine değil ama İzmir körfezine attım.
Sen anladın mı?
Hiç sanmam, anlayacak biri olsa, ben bunu yapmazdım.
Bir kapıdan gireceksin
Neler neler göreceksin
Her çileye göğüs gerip
Hayat budur diyeceksin.
Gün gelecek isyan edip
Niye doğdum diyeceksin
Gün gelecek isyanına
Kahkahayla güleceksin.
Seveceksin seveceksin
Çok seveceksin.
....................(O.Gencebay)
* Bir kapıdan gireceksin
Neler neler göreceksin
Her çileye göğüs gerip
Hayat budur diyeceksin.
Gün gelecek isyan edip
Niye doğdum diyeceksin
Gün gelecek isyanına
Kahkahayla güleceksin.
Seveceksin seveceksin
Çok seveceksin.
....................(O.Gencebay)
* Küçük bir tohuma koskoca çınarın şifresini gizleyen,
elbette olan bitenden habersiz değildir.
Dünyaca tanınmış Kırgız yazar.
Eserlerinden ''Toprak Ana'' ve ''Beyaz gemi'' güzeldi.
Eee Elektronik kardeş,
herkes aynı görüşte olsa zaten hayatın tadı kalmazdı
İnsanlar aarasında bazı insanlar farklıdır,
nasılki tavır ve davranışlar ile hal ve hareketleri ile bambaşka yere sahiptirler, adeta sultandırlar, aynen bunun gibi, aylar içindede sultan Ramazan ayıdır.
Yavaş ve derinden gidiyor.
Yukarsı ile puan farkını kapattı.
Ofli hoca da yazmasa terim yetim kalacak.
Bahailik dinine mensup kişi.
Kur’an-ı Kerim’in ilk emri “OKU” olduğuna göre, okumanın sonu olmamalı.
Müslüman herşeyi okumalı, her okuduğunu Kur'an ve akıl süzgecinden geçirerek, kendisine gerekli olabilecek bilgileri almalıdır.