Aydin deyince aklima aydinlar geliyor yani kendilerini entellektüel ilan edip hiç bir ise yaramayanlar. Yani Türkiye karsitligin 'okumus hali'. aslinda bunlardan daha karanligi yok.
Ulkemizde bulunan bir azinlik-Her haklara sahib olduklari halde bir kesim dis ulkerin Turkiye oyununun bir parçasi olmayi kabul ettiler. Diger kesimi ise bu ulkenin evlatlari, seref ve iman ile yasimayi tercih ettiler.Bu insalari cani gonulden vatanseverlikleri icin sevgilerimi arz ederim.
Aydin deyince aklima aydinlar geliyor
yani kendilerini entellektüel ilan edip hiç bir ise yaramayanlar.
Yani Türkiye karsitligin 'okumus hali'.
aslinda bunlardan daha karanligi yok.
Hristyan kulubü...
KKTC'ye uygulanan...
fransizca özür dilemek için kullanilir
ülkemizde fransizca bilen çok oldugu için herkez 'pardon'u' kullaniyor...
desem ne kadar dogru olur?
Sözün kisasi: Her eve lazim
ölümden korkacak ne var.
Azrail de olsa, gelen melek degilmi! !
Ulkemizde bulunan bir azinlik-Her haklara sahib olduklari halde bir kesim dis ulkerin Turkiye oyununun bir parçasi olmayi kabul ettiler.
Diger kesimi ise bu ulkenin evlatlari, seref ve iman ile yasimayi tercih ettiler.Bu insalari cani gonulden vatanseverlikleri icin sevgilerimi arz ederim.
ALIN YAZISI...
Ulkuculukle hiç bir ilgisi olmayan bir ideoloji...
çok severim...