Kültür Sanat Edebiyat Şiir

Osman Aslan
Osman Aslan

Kim demiş ki büyük insan kudretli olandır; İnsanın büyüğü, yüreğinde sevgi ve insanlık taşıyandır.

  • üniversite diploması01.07.2017 - 14:30

    Çağımızda sadece “diploma” değil, aynı zamanda sosyalleşmiş, ekip çalışması yapabilecek, bağımsız düşünceli, beceri ve hobileri olan insanlar gerekiyor.

  • Bradford City stadyum yangını 01.07.2017 - 14:23

    11 Mayıs 1985'te, Bradford City ile Lincoln City arasındaki maçta; tamamen ahşap olan kapalı tribünde yangın çıkmış; kapıların kilitli olmasından ötürü 56 kişi feci şekilde yanarak hayatını kaybetmişti. İnsan vücutları öylesine yanmıştı ki maalesef taraftarların kimlikleri uzun süre belirlenememişti.
    Bu faciadan sorumlu tutulan Stadyum yetkilileri ise yaptıkları açıklamada; normalde dış kapıların açık tutulduğunu fakat bu karşılaşmada Bradford kulübüne daha fazla gelir sağlamak amacıyla, biletsiz seyircilerin stadyuma girişini engellemek için kapıların kapatıldığını belirtmişlerdi.Kısacası kulüp; ölenlerin büyük bir kısmının çocuk ve yaşlıların olduğu bu faciada parayı insan canına tercih etmişti.

  • Kendi Kendime Dedim ki01.07.2017 - 14:11

    Piştik denilen...
    Esmiyor denilen...
    Yandık denilen...
    Şu günlerde...
    Sokak hayvanları için evinin önüne bir tas su koyarsan...
    Gerçekten büyük sevap kazanırsın.

  • günün adamı01.07.2017 - 13:33

    Günün adamı olmaya çalışma,Hakikat'ın adamı olmaya çalış, çünkü gün değişir hakikat değişmez..

  • şu an ne dinliyorum01.07.2017 - 13:14

  • evrensel değerlerden yana olmak01.07.2017 - 13:04

    İnsanlıktan yana olmaktır..

  • evrensel insan01.07.2017 - 13:02

    Olaylara oldukları gibi bakarım, yer ya da kişi gözetmeksizin. Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir. (Thomas Paine)

  • evrensel müzik01.07.2017 - 13:00

    Sözlerini anlamasanız bile şayet sadece melodileri bile içinizi kıpır kıpır ediyor ya da ruhunuzu dinlendiriyor ise, bilin ki o müzik evrensel olmayı başarmıştır..

  • malabadi köprüsü01.07.2017 - 12:56

    Parçada kullanılan karakteristik klavye ritimleri çok hoştur. Sanırım erken dönem synthesizer'larından Farfisa kullanılmış..

  • malabadi köprüsü01.07.2017 - 12:56

    Rana ve Selçuk Alagöz kardeşlerin 1975 çıkışlı parçasıdır. Dönemin en çok satan 45'liklerinden olmuştur.