…..Ve gökyüzünü itaatten çıkmış her şeytandan koruduk.Onlar artık melekler topluluğuna kulak veremezler.Her taraftan taşlanırlar.(Saffat:7-8) ……Ancak;meleklerin konuşmalarındandan bir söz çalıp,kapan olursa onu da delip geçen bir yakıcı alev takip eder.(Saffat:10)
…….Yemin olsun ki;bu Kur’an’da her türlü misalden örnek getirdik.Yemin ederiz ki;sen onlara başka ayet de getirsen ,o inkarcılar yine diyecekler ki:’’Siz muhakkak bozguncusunuz.’’ilmin değerini bilmeyenlere Allah öyle mühür vurur. Şimdi sen; sabret! Çünkü Allah’ın vaadi muhakkak haktır ve sakın kesin inanmış olmayanlar seni hafifliğe sevketmesinler.(Rum:58-59-60)
……Süleyman:’’Gerçekten ben mal sevgisini; Rabb’imi anmak için istedim.’’Dedi.(Sad:32)
…..Rasul’üm!Sana bu mübarek kitabı; ayetlerini düşünsünler ve akıl sahipleri öğüt alsınlar diye indirdik.(Sad:29)
…..Ve gökyüzünü itaatten çıkmış her şeytandan koruduk.Onlar artık melekler topluluğuna kulak veremezler.Her taraftan taşlanırlar.(Saffat:7-8)
……Ancak;meleklerin konuşmalarındandan bir söz çalıp,kapan olursa onu da delip geçen bir yakıcı alev takip eder.(Saffat:10)
Bütün askerlerimize gelsin uyanın türk'ün ayaksesleri...Şeyh şamile yaraşır bir millet olma dileğiyle...Coğrafyam yenilensin.
…….Yemin olsun ki;bu Kur’an’da her türlü misalden örnek getirdik.Yemin ederiz ki;sen onlara başka ayet de getirsen ,o inkarcılar yine diyecekler ki:’’Siz muhakkak bozguncusunuz.’’ilmin değerini bilmeyenlere Allah öyle mühür vurur.
Şimdi sen; sabret! Çünkü Allah’ın vaadi muhakkak haktır ve sakın kesin inanmış olmayanlar seni hafifliğe sevketmesinler.(Rum:58-59-60)
…..Allah’ın yardımıyla ,O;kimi dilerse galip eder.O;şüphesiz güçlü olandır,hüküm ve hikmet sahibidir.(Rum:5)
ALİ AŞKINA...ALİ'yi yaratan Rabb'il Alemin olan Allah'a şükrolsun.Ali ilmin kapısıdır.