AL-İ İMRAN 55: Ey İsa! Emin ol ki; ben seni eceline yetireceğim ve seni bana yükselteceğim ve seni inkar edenlerden temizleyeceğim ve sana tabi olanları kıyamet gününe kadar o inkar edenlerin üzerinde kılacağım.
AL-İ İMRAN 31: De ki: Eğer siz Allah’ı seviyorsanız hem bana uyun ki, Allah sizleri sevsin ve suçlarınızı mağfiretle örtsün. Allah; bağışlayandır, esirgeyendir.
AL-İ İMRAN 26: De ki: Ey mülkün sahibi Allah’ım! Dilediğine mülk verirsin, dilediğinden mülkü çeker alırsın ve dilediğini aziz edersin, dilediğini alçaltırsın. Hayır, senin elindedir. Muhakkak sen herşeye Kadir’sin.
AL-İ İMRAN 19: Doğrusu Allah katında din İslam’dır. O kitap verilenlerin ihtilaf etmeleri ise ancak kendilerine ilim geldikten sonra aralarındaki hasetten ve ihtirastandır.
AL-İ İMRAN 7: Muhakemata dair ayetler Kitab’ın aslıdır. İlimde yükselenler, derinleşenler ise deler ki: Biz ona inandık, hepsi Rabbimizden. Bununla beraber özü temiz olanlardan başkası düşünemez.
AL-İ İMRAN 55:
Ey İsa! Emin ol ki; ben seni eceline yetireceğim ve seni bana yükselteceğim ve seni inkar edenlerden temizleyeceğim ve sana tabi olanları kıyamet gününe kadar o inkar edenlerin üzerinde kılacağım.
AL-İ İMRAN 52:
Hz.İsa: Kimdir benim Allah yolunda Allah dinin yardımcıları?
AL-İ İMRAN 31:
De ki: Eğer siz Allah’ı seviyorsanız hem bana uyun ki, Allah sizleri sevsin ve suçlarınızı mağfiretle örtsün. Allah; bağışlayandır, esirgeyendir.
AL-İ İMRAN 26:
De ki: Ey mülkün sahibi Allah’ım! Dilediğine mülk verirsin, dilediğinden mülkü çeker alırsın ve dilediğini aziz edersin, dilediğini alçaltırsın. Hayır, senin elindedir. Muhakkak sen herşeye Kadir’sin.
AL-İ İMRAN 19:
Doğrusu Allah katında din İslam’dır. O kitap verilenlerin ihtilaf etmeleri ise ancak kendilerine ilim geldikten sonra aralarındaki hasetten ve ihtirastandır.
AL-İ İMRAN 7:
Muhakemata dair ayetler Kitab’ın aslıdır. İlimde yükselenler, derinleşenler ise deler ki: Biz ona inandık, hepsi Rabbimizden. Bununla beraber özü temiz olanlardan başkası düşünemez.
AL-İ İMRAN 3,4:
Allah, daima ütündür, intikam alıcıdır.
BAKARA 286:
Allah kimseye gücünün fazlasını yüklemez.
‘’Ey Rabbimiz, unuttuk veya kasımız olmadan yaptıysak bizi sorgulama’’
BAKARA 285:
Peygamberlerin hiçbirisinin arasını ayırmayız diye iman ettiler.
BAKARA 283:
Şahitliği gizlemeyin.