maskara da diyolar :)))) sahi adamı maskara ediyor aktığında,acep bundan mı öyle demişler kiii
basketbol oynayan ekipde uzun olana dediğimiz şey.
asparagas
sıfırın köşeleri yoktur.sıfır olmak güzeldir,özeldir.bir çıkıntıların varlığının bir ifadesi belki de.takılıp kalır sebeplere.
gar de l'est.
oportünist.
bir mağaza ismi aynı zamanda.
insanların ertelediklerinin deposudur sonralar.
yerçekimine bir cevap bulamıyor.
'öz' denmiş cümleler adı üzerinde.az kelime ile çok şeyler anlatmaktır.kimin söylediği ise bellidir.altında o zeka sıçramasına gark olmuş insanın imzasını taşır öz deyişler.genellikle edebiyat derslerinde kompozisyon ödevleri için vazgeçilmez kaynaklar olarak sevilir ve aranırlar.hımm demekki hakkında paragraflar dolusu kompozisyonlar yazılabilecek 'düşüncenin konsantre olmuş hali' de diyebiliriz bu ifadelere.
maskara da diyolar :))))
sahi adamı maskara ediyor aktığında,acep bundan mı öyle demişler kiii
basketbol oynayan ekipde uzun olana dediğimiz şey.
asparagas
sıfırın köşeleri yoktur.sıfır olmak güzeldir,özeldir.
bir çıkıntıların varlığının bir ifadesi belki de.takılıp kalır sebeplere.
gar de l'est.
oportünist.
bir mağaza ismi aynı zamanda.
insanların ertelediklerinin deposudur sonralar.
yerçekimine bir cevap bulamıyor.
'öz' denmiş cümleler adı üzerinde.
az kelime ile çok şeyler anlatmaktır.
kimin söylediği ise bellidir.altında o zeka sıçramasına gark olmuş insanın imzasını taşır öz deyişler.
genellikle edebiyat derslerinde kompozisyon ödevleri için vazgeçilmez kaynaklar olarak sevilir ve aranırlar.
hımm demekki hakkında paragraflar dolusu kompozisyonlar yazılabilecek 'düşüncenin konsantre olmuş hali' de diyebiliriz bu ifadelere.