iki hedefim var bundan sonra(andolu lisesine başladım) biri öğretmen olmak en güzelinden,ikincisi karşınıza geçipte 2 sene önce verdiğim sözü tutmak...gözlerinize bakıp SENİ SEVİYORUM demek(belki 'sen' diyemem karşınızda ama olsun...) size bir sürü şiir yazdım :) ne zaman isterseniz yazıp gönderirim yeterki ulasabileceğim bi adres olsun,yeter ki sonunda siz olun! :)
iki hedefim var bundan sonra(andolu lisesine başladım) biri öğretmen olmak en güzelinden,ikincisi karşınıza geçipte 2 sene önce verdiğim sözü tutmak...gözlerinize bakıp SENİ SEVİYORUM demek(belki 'sen' diyemem karşınızda ama olsun...)
size bir sürü şiir yazdım :) ne zaman isterseniz yazıp gönderirim yeterki ulasabileceğim bi adres olsun,yeter ki sonunda siz olun! :)
........................................................akbel akyürek..............
ben gözlerini değil,baktıklarını sevdim..
ellerinden çok,tuttuklarını sevdim..
güzel dudaklarını değil,anlattıklarını sevdim!
ben senin kalbini değil,
olması gerekeni sevdim..
AMA BEN SENİ,ÇOK SEVDİM!
AKBEL AKYÜREK
....sadece sizin için....