Sesleri hiç çıkmıyor, dut yemiş bülbül gibiler. İki yıl önce verdikleri oyun tam tersini verdiler ama düştükleri çelişkiden hiç utanmıyorlar.
"Söz namustur" diye afiş bastıranlar bugün verdikleri ret oyuyla namussuzluklarını ilan etmiş olmuyorlar mı? Dünden bugüne ne değişti?
"Kurucu partiyiz" diyerek kasım, kasım kasılanlar bugün PKK'nın aparatı, şamar oğlanı, kapısında bekleyen beslemesi durumuna düşmüş olduklarının ne kadar farkındalar acaba, ya da farkındalar mı?
Askerimizin ülke dışına çıkma izninin verilip verilmeyeceği oylanan oturumda CHP, ret oyu vererek terörist PKK'nın dümen suyuna girmiş bir parti olduğu gerçeğini tüm dünyaya ilan etmiştir artık.
Böyle bir niyetlerinin olduğunu zaten hiç zannetmiyorum ama bu gerçeği bundan böyle hiç bir CHPli istese de değiştiremez.
Önce FETÖ, bugün PKK... Listeye yenilerini eklemek için şimdi sırada DHKP-C sonra DAEŞ'mi var Kılıçtaroğlu?
Kaset operasyonuyla bu mübarek ülkenin başına seni belâ edenlerle birlikte topunuzu önümüzdeki ilk seçimde gömecek bu millet. Bekle, geliyor gelmekte olan az kaldı titre.
Recep AkılKayıt Tarihi : 11.4.2022 14:09:00





© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!