Tarih bize Ortadoğu insanı hakkında bunu söyler.
Araplar kalleş bir kültürün insanlarıdır.
Birinci dünya savaşı sırasında İngilizler ile bir olup bizi sırtımızdan vuran bu kalleş kültürün insanları ile biz Türkler kardeş olamayız.
Biz buraya yeni gelmedik
Geri geldik
Kimse kimseyi kaybetmez
Başkalarını kaybeden kendini buldu
Kendini kaybeden rengini aldı
Giden başkalarını
Düşünce söze
Söz eyleme
Eylem alışkanlığa
Alışkanlık karaktere dönüşür
Hayatın kapı kilidi arayıştır
Çatlamıştı ar damarı yalakaların!
Birilerinin ayağını kaydırarak, birilerinin omuzları üzerine basarak yükseliyorlardı alçakça!
Kendi rahatları için başkalarını kullanmaya kalkanların adeta bu çağa özgü çatlamıştı ar damarları
▪️🔘▪️ Madde Gücü Güçsüzlüğü Büyü Severler Partileri Bertaraf Edildi ▪️🔘▪️
Oysa askeri bir hit faşist darbe ürünü tek kişilikleri kişiliksiz büyülü büyü sever siyasi partiler yasası değişikliği sözünü unutan ihanetler görevi ve haddi aşarak güç sarhoşu olup töre bozup yöre kapar tuzağına uzak bir uşaklık proje ile düşürüldüler.
İnsanlığın istediğini istemediklerini insanlık düşmanlığı aleni cesaret bir dille cehil yollu soysuz yolu babaları gibi barbarlığın talan sonlu yalan olacak yolcusuydular. Getirildi mi izahı izafi olmayan olarak kendi gözü dönmüşlüğü göremez görünmez gürültülü bir görüntü olurdu sonuç. Us bilir olduğu halde yine de zorladı oldular.
Art niyetli yönetim anlayışının ürettiği yıkım, doğal yıkımdan daha büyük bir tehdittir. Doğaya ve yaşamın tüm paydaşlarına zulüm eden doğal kaynak talancısı bir anlayış doğal yıkımların sebebidir. Anadolu da susuzluğun ve çölleşmenin başka bir sebebi yoktur. Anadolu üzerinde yaşamanın bir bedeli ve sorumluğu vardır. Üzerinden zulmü yaşatan zulümle birlikte tarih olur.
▪️Önder Karaçay ▪️
Gökten ne yağmur yağsın ne de kar
Nasıl temizlenir ki
Ahlak ve duyunç yoksunu hayasızlar
Gökten yağarsa ar
O an belki temizlenir ve utanırlar
An gelecek, aşağıdakiler
Yukarıdakileri taşımaktan yorulacaklar.
Aşağıdakiler, yukarıya taşıdıklarını
Cebimize ve kaynaklarımıza
Damarlarımıza pipet takar gibi kan emen
🇹🇷▪️ Asala Terör Örgütü ile mi Anayasa Yapacaksınız? Zorla Söyletiyorlar! ▪️🇹🇷
Anayasa; kendime ekonomistim bizans anonim holdingler şirKİNin yasası değil ki önüne gelen dokunabilsin. ▪️🇹🇷
Had Bildirir O Türk sonra!
Her yerde ve zamanda karşılarına dikilerek engel kaldırma gücü tartışma kaldırmayan ve engel oluşturacak bir rol model örnek var.
Daha düne kadar bundan bile yoksun bir yaşam sürüyordu dünya zulmü.
Var mı başka bir çözüm, eleştiri veya kaldı mı seçenek?




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!