Bir gün birisi, fakir neden fakirdir diye kendisine sordu. Sonra yanıtını da kendisi verdi.
Fakir çalmasını bilmediği için fakirdir dedi.
Sonra fakir olduğunu yüzünüzü göstererek ispat etti.
Toplumun yüreğinde yer etti temsil yetkisi aldı. Ve fakirliğini ortadan kaldıracak suçluyu toplumun tümü olarak gördü. Verdiği sözü unuttu. Güç yerinde durmuyordu.
Toplumun yüz yıllık birikimlerini çaldılar ve çaldırdılar.
Bugün toplumun büyük çoğunluğunu fakir bıraktılar. Küresel çete yerli işbirlikçi kodamanlar ile kol kola girerek Türk ulusunu soymaya devam ediyorlar.
Hırsıza bakmamak nasıl sağlanabilirdi ki!
Dünyada sirk çok
İp çok
İpe un seren çok
Seyirci çok
Gülmeyin, Anadolu da sizin yaşadığınız yerde yaşandı ve yaşanıyor.
Yeryüzünün tek sömürgeci ideolojisi sizin için bir bataklıkta bir dört yüz yıl önce üretildi.
-Eksi sevgi +artı korku= eşittir müslüman dini ayin değilsen cehenneme gidersin.
Hüznümü indirebileceğim bir liman arıyorum.
İnsanın vahşiliği yordu gözlerimi ve sözlerimi
Yükümü bu yorgunluk gün geçtikçe artırıyor
Taşıyamıyorum artık bu gemi ile bu yükü!
Dünyanın karası ve limanı az
Kullanılıp atılan insanların psikolosi değişen şartlara göre yeniden kendilerini kullandırmak isterken tutundukları tutuma çamur atma ahlakı denir.
Çamura batmış niyetlerin içinde çamura bulaşmadan temiz kalabilmek ahlakını korumak ilke gerektirir.
Çıkara satılarak kendini sürekli kullanıma açık tutan insanlarda ilke de yoktur ahlakta yoktur.
İran'ın dik duruşu ulus devletin değerini ortaya çıkardı.
Barbar haçlı batı hem yıkıcı hem de kendi yararına sömürge etmek için yapıcı rolü oynamasını yeryüzünde kimse kabul etmiyor.
İrak ve Suriye bir devlet ve ulus olmadığı için kolay yem oldu. İran kadim bir devlet ve ulus olduğu için barbar haçlı batının ve işbirlikçisi arapların ikiyüzlü hallerini ortaya koydu.
İngilizlerin tefecilik faaliyetleri ile Abdülhamid döneminde Devleti Ali'ye çökertildi. Vahdettin ile İstanbul işgal edilince ilk posta ve telgraf iletişim sistemine el koydular. Çünkü iletişim sistemi ele geçirilen bir ülkede her kötülüğü yapmak hedefe ulaşmak mümkündü.
Müslüman adı altında misyoner ihanet yine iş başında düşmanlık yapıyordu.
Son çeyrek yüz yılda 12 Eylül kanlı talan rejimi hem tefecilik ile ülkeyi karşılıksız para ile karşılığı olan tüm üretim ve hizmet araçlarını ele geçiriyor hemde Türk Telekom, cep telefonu operatörleri satışı, görsel ve yazılı medyanın kafa karışıklığı yapacak kadar ideolojik bölücülük yapmasının önü açılıyor sosyal medya aracılığıyla da fitne şirk hedefine ulaşmak istiyordu. Yok ediş depremleri zamanında cep telefonu operatörleri bilinçli bir şekilde yatırım yapmadılar ve ulusun yardımlaşma olanağını kestiler. Bu ihanet affedilemez.
Çözüyor karmaşıklığı ve katılığı
Buharlaşma
İnsanın kendi değerini tüketen nesneler kendi yerini kapmış
Bir değer yaratamamışlığın faturası
İnsan düşünce zora
İçinde açılır bir yara
Çektiği o acının
Ağırlığını, azalıp - azalmadığını
Boğulmadan kaç Deniz aştık?
Susuz deniz son denizdi
Şer denizinde gemisine kaptanlık yapana kulak verin şimdi




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!