onu anlamak ve eleştirmek büyük birikim ister niyetleri karanlık duygularının esiri olanlar onu gereğince anlayamazlar. ama onlara da ihtiyacımız var çünkü diyalektik varlığın özüdür... onlar sayesinde bilenerek batıla gereken hazırlık yapılabilir.ruhlarını sersinler ne üretebildiklerine bakalım ve herkes nasiplensin. küfürbazlıktan başka görelim maharetlerini tanıyalım onları lümpen şeyHperestleri, hedonist agnostikleri, maddeyi şekillendirme acizlerini, yalnızlaşan anomist ateistleri(kapitalizme karşı savaşan cengaverleri) , moşhecilerin asilleştiren suyundan içenleri, duygusal fetişist dincileri hepsini tanıyalım akılla süzgeçten geçirelim ve halis inançla değerlendirelim.
Yaşar nuri bir insan ama fikirlerinden korkulan bir insan fikrinin güçlü ışığı karanlıkların acziyetini sereserpe ortaya koyuyor. elbette karanlık organikleri ışıktan hoşlanmaz..bilgi ışıktır kimden olursa olsun..ALLAH'ın selamı onun üzerine olsun.
YÜCE ALLAH hakkın karşısında yok olan batılları farketmeyi her insana nasip eylesin. çünkü insan herşeye rağmen iblisin karşısında kazanmaya layıktır.
nisyan umarım gerçek başarıya layık olursun....... gerçek başarıyı arayanlara selamün aleyküm.
onu anlamak ve eleştirmek büyük birikim ister
niyetleri karanlık duygularının esiri olanlar onu gereğince anlayamazlar. ama onlara da ihtiyacımız var çünkü diyalektik varlığın özüdür... onlar sayesinde bilenerek batıla gereken hazırlık yapılabilir.ruhlarını sersinler ne üretebildiklerine bakalım ve herkes nasiplensin. küfürbazlıktan başka görelim maharetlerini tanıyalım onları lümpen şeyHperestleri, hedonist agnostikleri, maddeyi şekillendirme acizlerini, yalnızlaşan anomist ateistleri(kapitalizme karşı savaşan cengaverleri) , moşhecilerin asilleştiren suyundan içenleri, duygusal fetişist dincileri hepsini tanıyalım akılla süzgeçten geçirelim ve halis inançla değerlendirelim.
Yaşar nuri bir insan ama fikirlerinden korkulan bir insan fikrinin güçlü ışığı karanlıkların acziyetini sereserpe ortaya koyuyor. elbette karanlık organikleri ışıktan hoşlanmaz..bilgi
ışıktır kimden olursa olsun..ALLAH'ın selamı onun üzerine olsun.
YÜCE ALLAH hakkın karşısında yok olan batılları farketmeyi her insana nasip eylesin. çünkü insan herşeye rağmen iblisin karşısında kazanmaya layıktır.
nisyan umarım gerçek başarıya layık olursun....... gerçek başarıyı arayanlara selamün aleyküm.