1- ilk yazan arkadaşın da dediği gibi aslı 'ciao bello' dır. 2- italyan halk marşıdır. cioa:meraba, selam demektir. bello: güzel demektir. 3- hatta 'bellona' diye bir italyan-turk ortak bir marka da vardır. 4- marşın ruhunu daha iyi anlamak açısından orjinal şeklini 'pianura padana' isimli bir italyandan dinlemenizi tavsiye ederim. www.siir.gen.tr den bulabilirsiniz. 5- tabi bu arada bu marşı yorumlayarak böyle güzel bir marşı bizlere ulaştıran gurup yorum' a da teşekkür etmek borcumuzdur.
1- ilk yazan arkadaşın da dediği gibi aslı 'ciao bello' dır.
2- italyan halk marşıdır. cioa:meraba, selam demektir. bello: güzel demektir.
3- hatta 'bellona' diye bir italyan-turk ortak bir marka da vardır.
4- marşın ruhunu daha iyi anlamak açısından orjinal şeklini 'pianura padana' isimli bir italyandan dinlemenizi tavsiye ederim. www.siir.gen.tr den bulabilirsiniz.
5- tabi bu arada bu marşı yorumlayarak böyle güzel bir marşı bizlere ulaştıran gurup yorum' a da teşekkür etmek borcumuzdur.