▪️▪️🔘▪️▪️Gök kan asil dere ehli beyt asil Türk insanlık kanına, insanlığın kanına dokunan soysuz sopalığa karar olur yeryüzünde TÖRE
Zindan yedili kule, yedi tepe taşınınca geldi o asil dere yürekte dile. Seferi dönümü gün geldi Fatih Sultan Mehmet han gününden nimetle.
Dile ne dilersen dile!
Öteki dünya da cennet satanlar ve o cenneti sattıkları insanlara ayırdık diyenler nefesi keskin üfürük ticareti ile cennette yaşarken gerçek dünyayı nefsi şirk içinde cehenneme çevirdiler!
Fakire şükür, biat ve itaat öğrettiler, ekonomik gücün tümünü teslim ettikleri kanlı soyguncu tefeci kodamanların düzeni bozulmasın istediler.
Oysa bu dünya herkesin ortak kolektif us ve duyunc ile yönetilmesi gerekiyordu
Güçlüler güçsüzlere zulüm ederek hak yiyordu
Daha bir asrını yeni tamamladı
Yerüstünde satılacak, ele geçirilecek bir şey kalmadı
Anadolu'yu tabak gibi dibini sıyıranlara yedirin efendiler yedirin, nereye kadar?
Bu hoşgörü sizin
Osmanlı da ders olmamış size
Yoksulluk asla ilahi bir plan değildir. Sömürgecilerin uydurduğu bir yalandır. Yaratanın eğer açlık ve yoksulluk ile insanları hizaya sokmak gibi bir niyeti olsaydı; denizlerde balık, ağaçlarda meyve, toprakta bereketi doğa bize karşılıksız sunmazdı. Birileri bu kaynakların tamamını ele geçirmek için bir düzen kurdular dünyada. Öteki dünya aldatmacasının, beyin işgalinin altında da bu sebep yatar. Oysa her insana aklı, vicdanı ve emeği karşılığında ihtiyacı olan her şeyi doğa kendisine vermiştir. Gücü ele geçirenler sosyal devlet eksikliği ve emeğin örgütsüz güçsüzlüğü karşısında sadece kaynakları değil, emeği bile sömürecek düzeni kurmaktan çekinmediler.
Kimse senin için yol yürümez
Yanında yürüyenler ya yerine geçmek için fırsat kollar ya da kendi gizli şahsi çıkarına yol alırlar
Kendini, kendi kendine keşfet
Senin yolunu kimsenin çizmesine izin verme
Sana yol çizenin çizdiği o yol ya seni tuzağa düşürür ya da sana yol çizeni seni kullanarak zirveye taşır
Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, memlekete ihanettir.
Mustafa Kemal Atatürk
Yolumu açan sözdü.
Madem birleşmeden olmuyor ise neden bölündünüz?
Kitle imha silahı medya da yorum yapanlara bakıyorum muhalefetin birleşmesi gerekiyor diyorlar.
O zaman sormak zamanıdır; Cumhuriyet Halk Partisinin bölünmesi gerektiğini neden savundunuz?
Ne sağcısın ne de solcusun.
Yolcusun yolcu.
İnsan ol yola ve kendine gel.
Seni insanlıktan hileler ile ayırarak insanlığın yolundan çıkarmak isteyenlerin yolundan gitme.
Yola gel yolcu ol.
Denizler hem fırtına çıkartır hem de o fırtınaya uyum sağlar. Yorar biraz kendini ve hedefini epey hırpalar, sonra sular durulur. Çekilir kenara daha güçlü bir dip dalga ile gelmek için dinlenir.
Suyu olmayan topraklarda gökyüzü ve yeryüzü kapaklarını açtığında gemisine kaptandı tufanda Hun Türk.
Şer tufanı Anadolu da zalim topluyor turfanda!
Atam Hun gökyüzünün öğrencisi olmadan yeryüzünün öğreticisi olunmaz demişti.
İnsanlığın ilk adı ve sırrı Türk'tü
Zamanının sır taşıyıcısı Mustafa Kemal Atatürk bunu




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!