Aglama Duvarina Yapilandiririlirken Yeni ...

Seyfi Karaca
5249

ŞİİR


14

TAKİPÇİ

Aglama Duvarina Yapilandiririlirken Yeni Cehepe

Cikar menfaat ve ganimet ortakligi iliskisine dayali döseli siyasi istismar ve manipülasyonculugun BOP tezgahinda BARRAK KOMiSYON güncellemeleriyle borsasi hurdaya cikmis Akepe, Mehepe, Yeniden Refah, Büyük Birlik, Hüda Hizbul gibi ve benzerlerinden gram degerinde bahsetmeye luzum itibar ve gereklilik görmeyerek…

Görünür bilinir somutlukta hasil olup vuku bulanlar sebebiyle sualden sunlardir ki..… :

Buraya ittifaklanmak icin yoksullugu yagmayi talani vurgunu ihaneti zorbaligi dayatmayi haramiligi ahlaksizligi hukuksuzlugu kalici halde kurumsallastirmaya dönük ibo, ceylo, mahsun, sezen, tarkan, mahmut , tayfur abi, bülent apla, baba orhan, sayan seda, avsar kizi, anli müge, alisan , güldür güldür cem yilmaz, ivedik ve nicesi MAGAZIN MEDYATIKLIGI afyonlariyla, dizi bagimliliklariyla, futbolkolik fanatiklestirme ve fenomen idolleriyle, mutfak ve evcilik sunum sergi sahtekarliklriyla,Netflix yerlisi yabancisi ayni filimciligin endüstriel insan tip ve toplumunu dönüstürme kapisina cikan akil fikir irade özgürlük karartmalarinin kapali gise izolasyonlariyla ( kendileri kokusmus düzen ortakliginin ganimeti olan seckin üstün ayricalikli ihtisamli konforlu ve ultra lüks mal mülk emlakciliginin ve servet sahipliliginin toplumuyla ilgisi bagi olmayan baglantisizliklarda yasarlarken, yozlastirdiklari insan yiginlarinin gözyasini acisini sefaletini ezikligini kimsesizligini ve caresizligini firsat düskünlüklerinin sermayesi sayip bilenlerce ) kendini yabancilastigi kimliksizligin baskiladigi kontrolsüz SÜRÜKLENMEYE BIRAKMIS toplumsal cürüme ve cöküsün her suni gündemlerinin birinci derecede alici ve kullanici MÜSTERiSI durumundaki BOP daim yedek parcasi YENi Cehepe`nin „ sayin genel baskanim KILICDAROGLU, sayin genel baskanim kilicdaroglu, sayin genel baskanim kilicdaroglu …“ kizagindaki sahsi cikar menfaat gözetiminin yikama yaglama atölyeciligiyle iskarpin parlaticisi ve canta tasiyicisi olarak piyasaya sürülen figüranlardan herhangi biri degil miydi Özgür Özel…?

Ve Türkiye CUMHURIYETI, ATATÜRK ve TÜRKLÜK degerleri göstere göstere BOP siparis ekipleri ve ortaklari tarafindan istikrarsiz, itibarsiz ve iceriksizlige topyekün imha edilip yikilarak yikilanin yerine projelendirilmis BARRAK ihanet ve komisyonculugunun her gün yenisi dayatilan ortak bölenler ve bölüsenler parcalanmisligini yapilandirirlarken, alt yapisinda Fethul METAL CiA ajanliginin da bulundugu TAMAM MI DEVAM MI, EVET Mi HAYIR MI siyasi ayak oyunlarina birinci dereceden rol kesen Kemal KILICDAROGLU`nun YENI CEHEPE`si degil miydi..? Ve Özgür Özel, burada her türlü getir götür islerine bakan itirazsiz gocunmasiz TINGIR TAYTAK Kemal Kilicdaroglu`nun „ sayin baskanim kilicdaroglu ne diyorsa dogrusu o dur „ yandan yöreden dalkavukluguyla BOP hususi ciragi degil miydi…?
GÜRSEL TEKiN mi..? O hep ISTANBUL BELEDIYE BASKANLIGINA öteden beri cökmeyi hayal edip duran MUHARREM INCE gibi aday oldugu secimlerin daha bir milyonu sayilmamisken „ adam Kazandi „ diye balkonsuz konusma yaparak MEhepe Akepe Ittifakindaki gizli yerini alenen aciga vurdugu gibi Gürsel Tekin de KAYUMLARI bekledi durdu zaten.

Kazandigi secimleri bir bir kaptirip kaybederken ÖZGÜR ÖZEL, halef- selef oldugu KIlicdaroglu`nun tüm TÜRKIYE CUMHURIYETI varlik birlik istikrarinin düsmani soyan sömüren yikan ezen saldiran korkutan hirsiz yolsuz gerici yobaz bagnaz haydut cikar ve ganimet düskünü herkesle HELALLESME firmasini ve formasini yikayip yuyup herkesle YUMUSAMA türübününde forvetlesmedi miydi…?

Diger taraftan somut gercekligin SOMUT tahlilini bir türlü okuyup tanimlayip gelistirememis BOP yedek parcalarindan biri olan; ve akli niyeti fikri ülkeden koparacagi DEVLETLESME isbirlikciligine ve hainligine kilitli ve odakli PEKAKA´nin gerici, yobaz, köktenci, sabloncu, statik, kof, cürük, adanmis, takma kafalik, saplantili moloz ve GÜDÜMLÜ fikirliligin trübün taraflasmasina forma giydirilerek her sahada kullanisli denekligin oyuncagi ve kuklasi olan SOL MARKALI TAYFA sayesinde dünkü bozgun, bütük kir zehir atik ve sürüncemeleriyle bugünkü BOP ESBASKANLIGININ ESKORT koruyucu ve kollayici sovalyesi durumuna talim ve terfi etti..

PERSEMBENIN GELISI CARSAMBADAN sual edilir sorulur ve bilinirdi ki, bu hakikaten dogru dürüstlügü tartisma götürmez kendi gercekligiyle özdes; cikarsiz menfaatsiz takintisiz aydin bilincli ilerici duyarli kültürlü sorgulayan cagdas ve yüzlesebilen saplantisiz bütün ön yargilarindan arinmis akil fikir felsefe ilim bilim sezgi cesaret özgürlük özgüven kisiligine sahip saglam karakterliligi gerektirir. Kisi bunda hic yoksa MEHEPE AKAPE gibi istismar ve katakullesine alavere dalavereden tesekküllü bop icadi tesisattir.

Kisi bunda ve bunlarda yoksa frekansi boslukta cazirdayip duran, kimliksiz tanimsiz mendile yazili not tutanagiyla emanet ALINTI CALINTI fikir saplantilarinin cagdisi yobazi SOL TAYFA ve Bop formasiyla yedek kulübede siranin kendine gelesiye kadar sürekli kayiplarla idare edip, sefaleti gecimsizligi yoksullugu mutsuzlugu had safadaki toplumsal yigilmalari konsere toplayip dagitir gibi fasaryadan fukaraligi bagirip cagirarak saf disi birakilmayi bekleyen; ve hareket eden korkuluk gölgeleri tarzinda kendini AGLAMA DUVARINA yapilandiran Özgür ÖZEL`in yeni Cehepe`si gibidir. Ne mi yapmasi gerekirdi oysa ve madem yedekten bop sürüm piyasasinin KOMiSYON oyuncagi olmaktan baska hic bir islevi yaptirimi ve icraati yoktuysa, topyekün istifasini verip, gazoz, ayna tarak yahut cakmak tespih sataydilar, eger bundan ötesine hükmü dirayet liyakatlerinin olmadigi gerceklikleriyle yüzlesecek kadar haysiyet hüner ve samimiyet sahibiydilerse elbette .

Eylül / 25

Seyfi Karaca
Kayıt Tarihi : 6.9.2025 12:13:00
Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Yıldız Şiiri Değerlendir
Yorumunuz 5 dakika içinde sitede görüntülenecektir.

Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!