Kuş sesleri neşe vermiyor artık bana.
Bir köpek ulumasının ürküntüsü içindeyim.
Yediği her kayış darbesinde
Elini,ayagını öpeyim, ne olur yapma baba.
Diyen çocuğumun acısını
Yüreğimde hissetmekteyim.
Kuş sesleri neşe vermiyor artık bana.
Bir köpek ulumasının ürküntüsü içindeyim.
Yediği her kayış darbesinde
Elini,ayagını öpeyim, ne olur yapma baba.
Diyen çocuğumun acısını
Yüreğimde hissetmekteyim.
© Copyright Antoloji.Com 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Antoloji.Com'a aittir. Sitemizde yer alan şiirlerin telif hakları şairlerin kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Şu anda buradasınız:Acı Şiiri - Yorumlar
29 Ekim 2026 Perşembe - 02:35:17

teprikler.hayat acılarıyla olsa yaşamak güzel. saygılarımla
Tebrikler Sevgili Nermin Hanım duyarlı bir yürek sesi,sevgilerimle...
Vurma be zalim dalım fazla sallama,
O taze bir yaprak gazel olası değil.
Soldurma baharını yaza dönüşsün,
Kırılsın ellerin, dilerim gün görmeyesin.
***
NE ZALİMLER YAŞAR İNSAN DEMEĞE DİLİM VARMAYAN NE SAYARSAN...
SEVGİLİ NERMİN HANIM, YÜREĞİNİZ EKSİK OLMASIN.
SEVGİYLE/10 Puan : )
Ve sizinle aynı fikirdeyim.Çocuklara kalkan eller olmasa ne güzel olurdu. Toplumsal bir soruna şiirsel bir yaklaşım Güzel bir şiir.Tebrik ediyorum.
Ukalâlık saymazsanız eğer, birinci dizedeki vermiyorlar kelimesini vermiyor olarak yazmalıyız. Bu cümlede sesleri derken zaten çoğul eki kullanılmış.İkinci kere kullanmak yazım kuralları bakımından yanlış olur.Hem dizeyi bir de bu şekilde okursanız göreceksiniz ki daha etkili olmuş.Selâm ve sevgiyle.
haklısın tebrikler
Bu şiir ile ilgili 5 tane yorum bulunmakta