Dünyanın en pahalı hediyesidir VATAN!
Öyle eş, dost, hısım, akraba tarafındanher gün size verilmez! Kanla, canla, sevgiyle, aşkla, yoklukla, umutla, terle, emekle, iman gücüyle kazanılan, ALLAH'ın yeryüzünde bahşettiği en kutsal armağandır!
«Okumayı Sevmeyen» Milletlerin tarihleri, geçmişleri, bugünleri, gelecekleri, dilleri ve hatta kimi zaman dinleri‘Okumayı Bilen’ Milletler tarafından yazılır! «TARİH OLMAYIN, TARİH YAZIN! » Ve bilin ki; Namussuz insanlar en çok cephane yardımını, NAMUSLU insanların sessizliklerinden ve korkaklıklarından alırlar!
Er ya da geç
Ala gözlü nazlı dilber
Sen d(e) olasın benim gibi
Zülfün dökük boynun bükük
Sen d(e) olasın benim gibi
Bahçende güller bitmesin
Devamını Oku
Sen d(e) olasın benim gibi
Zülfün dökük boynun bükük
Sen d(e) olasın benim gibi
Bahçende güller bitmesin




Ütadım, sizi okuyunca Hoca Dehhani'yi hatırladım. Mensur şiirin bir ustasısınız. Facebook'daki bir iletinizden geçerek ulaştım. Bir şairin iletisini asla atlamam okurum. Yüreğinize sağlık. Mazur görün Vatanı Facebook'ta paylaşıyorum.
emeğine sağlık üstadım harikaydı tebrik ediyorum
Bu şiir ile ilgili 2 tane yorum bulunmakta