Jülide Erişen Adlı Antoloji.com Üyesinin Şai ...

  • Var/mı?

    Bilal Esen

    29.03.2018 - 13:42

    İnşallah duanız kabul olur üstadım. Bu şiiri okusun yeter. Çok güzel kaleme almışsınız. Tebrik eder başarılar dilerim.

  • Ayhan Bey,
    Güzeller güzeli şiirinizi tebrik ederim.
    Kaleminiz çok güçlü.
    Şiirleriniz harika
    Başarılar diliyorum.
    İyi ki varsınız ve böyle enfes şiirler yazıyorsunuz.

  • Oku

    Atilla Yiğit

    29.03.2018 - 12:11

    Atilla Hocam. Güzeller güzeli bir şiir kaleme almışsınız. Her kesin okuması gereken çok güzel bir şiir. Tebrik ederim. Başarılar dilerim.
    Sevgi, Saygı ve selamlarımla.

  • Engin Hocam. Engin yüreğinizden Deniz gibi çağlayan enfes bir şiir sayfaya gelmiş. Şiirde emek var, duygu var, ustalık var.
    Yok yok. Tebrik ederim. Başarılar dilerim.

  • Şiirin başlığı çarpıcı olmuş
    Şiir metni de çok güzel. Duygulu kalem güzel bir şiir dökmüş sayfaya.
    Tebrik ederim. Başarılar.

  • Bu şiir Şiirlerin güzeli olmuş. Şairin gönlünden kopan sevgi damlaları bunlar. Harika şiirlere imza atıyorsunuz sevgili şair.
    Tebrik ederim. Başarınızın devamını dilerim.
    Şarkı sözü yapılmalı.
    Bestecilerin haberi olmalı bu güzel şiirlerinizden.
    Antolojinin farkı işte.
    Ne gizli cevherler keşfini ...

  • Ben de şiir yazmaya çalışıyorum ama sizin gibi yazmak mümkün değil. Kaleminiz harikalar yaratıyor. Şiir nasıl yazılmalı diye merak eden sayfanıza gelip nasiplenmeli Hocam. Müthiş kaleminiz var.
    Bu şiirleri Emel Sayın seslendirmeli.
    Her şiiriniz sanat harikası.
    Tebriklerim ve başarınızın devamı di ...

  • Her dörtlüğün sonundaki dize güzel seçilmiş. ilk üç dizenin son dizeye bağlanması da güzel olmuş. Usta işi. 14 hece.
    Tebrik ederim.

Toplam 8 mesaj bulundu