Şiirinizi, duygularınızı, yavrulara olan özlemleri, vatan aşkınızı, vasiyetinizi, kutluyorum. Allah gecinden versin ölümü. Hepimiz için ölüm kaçınılmaz son, imanlı gitmek nasip etsin allahım. Yüreğiniz dert görmesin allaha emanet olun saygılar.
Evet arkadaşım yıllar su gibi akıp gidiyor ama yaşarken değerini bilmiyoruz yılların maalesef. Biliriz inşallah kalan yılların değerini sevgiler arkadaşım Eline yüreğine sağlık.
Duygu yoğunluğu, hasretlik, erişememe sevdanın köz ettiği yürekle yazılmış bu seslenişi umarım tutanı yoktur sevdiğinin duyarda arar seni. Senin için hayırlıysa dua edeyim bari sevgiler arkadaşım
Yaşamdan kesitti ana hem hasta kocasını düşünüyor, hem uzakta olan yavrusunu onun hali nicedir bilen yok. Duygulanarak okudum yazan yüreği kutluyorum saygılar ağabeyim.
Kendinle yüzleşmektir aynaya bakış. Neden hiddetlendin,dost yüze söylermiş, sır_ı saklamış sırları, her bakışda uyarmış görüntün seni, sana günahı neki aynanın. Beni dinle küsme gene aynana, kendine, kırma as yine onu eski yerine. Güzel bakışlar kendine, etrafına, aynana her zaman olduğu gibi gülüc ...
Sevgili arkadaşım şiirin çok güzel tebrik ediyorum. Bende şöyle düşünürüm her zaman çirkin insan kavramı yok bende, benim için çirkinlik huyda olmasın gönül güzelliğidir güzel olan canım arkadaşım kocaman sevgiler güzel yüreğine.
Yağmur kelebeği kızım enginlere dalmış hala uslanmamış acılarda kalmış. Duyduğu acı benide ağlatmış. Üzülme desemde boş kalp yanmış bir kere ne söz kar ediyor, nede kar, buz. Zaman, zaman her şeyin ilacıymış canım küllenecek senden olan senin aşkınla yanacak, yansında. Hüzün, sevdiğine isyanlı şiiri ...
Elveda Çocuklarım
İsmail Sağır
06.06.2009 - 17:20Şiirinizi, duygularınızı, yavrulara olan özlemleri, vatan aşkınızı, vasiyetinizi, kutluyorum. Allah gecinden versin ölümü. Hepimiz için ölüm kaçınılmaz son, imanlı gitmek nasip etsin allahım. Yüreğiniz dert görmesin allaha emanet olun saygılar.
Bağışla
İnci İnceer
05.06.2009 - 19:57Sevdiğini söyleyerek başla çekinme sevgi her kapıyı açarmış sevgiler arkadaşım.
Gül Kanatlar
Zerrin Tayfur
05.06.2009 - 19:46Bencede her kadın aynı değil ama genede varsa erkeklerin içinde hovardalık, tanısada kadınını genede ihanet ediyor, kutluyorum seni canım sevgiler.
Hatıralar
Zerrin Tayfur
05.06.2009 - 19:43İçki içmem ama yalnızlığına arkadaş olurum istersen kıyamadım yanlız oluşuna sevgiler kocaman sana güzel arkadaşım.
Uçan yıllar
Zerrin Tayfur
05.06.2009 - 19:39Evet arkadaşım yıllar su gibi akıp gidiyor ama yaşarken değerini bilmiyoruz yılların maalesef. Biliriz inşallah kalan yılların değerini sevgiler arkadaşım Eline yüreğine sağlık.
Mektuplar (1)
Leyla Gül Varoglu
05.06.2009 - 19:21Duygu yoğunluğu, hasretlik, erişememe sevdanın köz ettiği yürekle yazılmış bu seslenişi umarım tutanı yoktur sevdiğinin duyarda arar seni. Senin için hayırlıysa dua edeyim bari sevgiler arkadaşım
Anam
Oktay Çöteli
05.06.2009 - 19:13Yaşamdan kesitti ana hem hasta kocasını düşünüyor, hem uzakta olan yavrusunu onun hali nicedir bilen yok. Duygulanarak okudum yazan yüreği kutluyorum saygılar ağabeyim.
.Özledim
Orhan Erdoğan
05.06.2009 - 19:08Özlemler çoğalmış yürekte yazdırmış şaire güzel dizeler tebrikler saygılar.
Yanıldık
Şair Piraye09
04.06.2009 - 12:38Yaşamda her şeyin bir bitimi olduğu gibi ,aşklarda bitiyor sevgiler bitmesin yeterki. Yanılgısız,sevgi dolu yıllar dileğiyle sevgiler.
Herşeyim oldun
Şair Piraye09
04.06.2009 - 12:32Duygu yüklü, akıcı, özlem dolu tebrikler sevgiler.
Bir düşmeye gör
Şair Piraye09
04.06.2009 - 12:29Düşürenler utansın, seven gönül bulur her zaman dost sen yeterki umudunu taze tut. Sevgiler
.KeNDİMİ HİCRETİNE SÜRGÜN ETTİM
Züleyha Özbay Bilgiç
04.06.2009 - 10:09Yaşanmış, yaşanılası şiir değil, hayattı sanki okurken kendimden geçtim sizi tebrik ediyor kutluyorum sevgiler.
.KeNDİMİ HİCRETİNE SÜRGÜN ETTİM
Züleyha Özbay Bilgiç
04.06.2009 - 10:08Yaşanmış, yaşanılası şiir değil, hayattı sanki okurken kendimden geçtim sizi tebrik ediyor kutluyorum sevgiler.
Acaba
Şair Piraye09
04.06.2009 - 09:56Acaba olmamalı hayatında bırakıp gitmişsen, gitmişse. Herşeyin sonu değil ayrılık bırak görmeyi, hayat devam ediyor başka aşka yelken aç sen sevgiler.
AşKIN AYNASI
Fatima Humeyra Kavak
02.06.2009 - 10:24Yüreğine sağlık canım kutluyorum seni. Yaradanın aşkından başka tanımam başka aşk. Sonrasında ana, baba, evlat aşkı gerisi koca bir yalan.
HADi
Mücella Pakdemir
02.06.2009 - 10:11O kadar çok söz vermişki baştan belli etmiş kendini. Gitti gelmeyecek belli.Demelisin artık HADİ git güle güle.Sevgiler
Ayna
Necati Kavlak
02.06.2009 - 09:59Kendinle yüzleşmektir aynaya bakış. Neden hiddetlendin,dost yüze söylermiş, sır_ı saklamış sırları, her bakışda uyarmış görüntün seni, sana günahı neki aynanın. Beni dinle küsme gene aynana, kendine, kırma as yine onu eski yerine.
Güzel bakışlar kendine, etrafına, aynana her zaman olduğu gibi gülüc ...
Sevdamdır özgürlük
Zerrin Tayfur
01.06.2009 - 20:48Güzeldi sevdan, güzel sevdalara arkadaşım iyi akşamlar sevgiler.
Güzel
Zerrin Tayfur
01.06.2009 - 20:45Sevgili arkadaşım şiirin çok güzel tebrik ediyorum. Bende şöyle düşünürüm her zaman çirkin insan kavramı yok bende, benim için çirkinlik huyda olmasın gönül güzelliğidir güzel olan canım arkadaşım kocaman sevgiler güzel yüreğine.
Sadece...........Sayın Ersin Kayışlı tarafınd ...
Mücella Pakdemir
01.06.2009 - 20:36Kutluyorum yazan yüreği,Kediciği bekliyorum sadece sevmek için. Sevgiler arkadaşım.
KÜSME Yeter ki
Selami Tıraşlar
01.06.2009 - 20:28Üzmüşün sevdiğini, küçük sitemide olsun, kıskançlığıda sevende olurmuş bunlar. Umarım gönlünü alır ona yazılmış bu güzel şiir. saygılar.
GÜLLER Vefasız!
Selami Tıraşlar
01.06.2009 - 20:22Tebrikler kutluyorum yürekten saygılar.
..Küskünüm Sana
Sibel Kılıç
01.06.2009 - 20:18Küsmüşün artık gelemez, gelsede çıktığı gönülde yer bulamaz,kıymeti olmaz. sevgiler.
Unutmak İstesem
Yagmur Kelebek
31.05.2009 - 15:48Yağmur kelebeği kızım enginlere dalmış hala uslanmamış acılarda kalmış. Duyduğu acı benide ağlatmış. Üzülme desemde boş kalp yanmış bir kere ne söz kar ediyor, nede kar, buz. Zaman, zaman her şeyin ilacıymış canım küllenecek senden olan senin aşkınla yanacak, yansında. Hüzün, sevdiğine isyanlı şiiri ...
Toplam 1990 mesaj bulundu