Belirli bir güne ait istatistikleri incelemek için gün seçebilirsiniz
ŞİİR ADI
HİT
-
1
-
1
-
1
-
2
-
1
-
1
-
2
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
2
-
1
-
2
-
1
-
2
-
1
-
2
-
1
-
1
-
1
-
2
-
2
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
2
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
-
1
Hüznünü dağlara savuran
senin kırılgan
ürkekliğin yok mu ceylan
ruhumu kanatlandıran
an be an kaçmaya hazır haline
ne aşklar susadı
Devamını Oku
senin kırılgan
ürkekliğin yok mu ceylan
ruhumu kanatlandıran
an be an kaçmaya hazır haline
ne aşklar susadı
Elazığlı1954 malatya doğumlu olup ilk orta lise yüksekokulu Ankarada tamamladı...A:Ü:İ:F mezunu olup sırasıyla 1975 şereflikoçhisar lisesi 1979 uşak imam hatip lisesi 2000 istanbul güngören anadolu imam hatip lisesi ve istanbul ilçelerinin birinde bir lise de halen öğretmenlik yapmaktadır.kitap sinema ve şiir dolu hayatına istanbul'da olmak gibi vazgeçilmez bir tutku ve sevgi yerleştiren Şairin birçok dergi ve gazetelerde yayınlanmış şiir ve makaleleri mevcuttur.



-
Meryem Kürtünlü
-
Mustafa Kaya
-
Osman Coşkun
Tüm YorumlarHocaaaam sizi burda bulduğuma şaşırmamalıyım aslında.Beni hatırlar mısınız acaba Güngören Anadolu İmam Hatip Lisesinden Meryem Kürtünlü sınıf duvarlarına yazılar yazan kız:)
henüz daha bugün fark ettim Meral Polat, hangi okul hangi yıl öğrencimdin, çok sevindim mutlu ettin yazdıklarınla teşekkür ederim Allah'a emanet ol.
kutlarım Mustfa bey hoş bir benzetme. uzun zamandır yetkili şair olarak antolojiye giremiyorum bir karmaşa var ben Perihan pehlivan tam puanla kutlarım. isim başka ama bu bennim hatam değil düzelttik diye yeni mesaj attılar ama hata düzelmemiş.