Senden aldığım ne varsa işte yerine usulca koyup gidiyorum İnan aldıkların bıraktıklarımdan az değil.Korkma kalan olursa onları da gönül bahçemdeki o çok sevdiğin pembe güllerinin üzerine serpiştiririm.Arada bir sularım, onların da yok olup gitmelerine müsaade etmem.
Yüreği sevgi dolu kardeşim ne kadar güzel seri bu böyle. Biraz uzak kaldım ant. den çok şeyler kaçırmışım ben. Kutlarım yüreğini, kalemini sevgiler, saygılar.
Tu, tu, tu allah korusun kardeşimin sevgisini, sevdiğini nazarlardan. Mutlu olasın Hümeyranla sevgilere sahip çıkmalı, sonuna kadar sevdiğinin yanında olmalı seven yürekler. Kutlarım kardeşimi, Hümayra gelinimi, kocaman sevgiler seven yüreklerine. Allaha emanet olun.
Allah rahmet eylesin anacığına canım nurlarda yatsın. Afiyetler olsun kokusunu duyda çalma ye beni der ye. Sarmada çerez gibi sararsın bir saatte yer bitirirsin iki dakikada. Şimdi benimde canım sarma istedi sarsammıki:)))sevgiler.
Dostların atışmasıda böyle güzel olur işte. Saniyeciğim benim uzak kalmamı bekledin herhalde şiirlerin maşallah hepsi birbirinden güzel hepsinide okuyacağım canım. Seni seviyorum öptüm, sevgiler.
Ayrılıkla Yanar Can O kadar güzel işlemiş, emekle yazmışınki muhteşemdi. Kutlarım canım, ayrılıklar olamasa ne güzel olur değilmi, genede allah ölüm ayrılığı vermesin, sevgiler canım.
Yüreğine sağlık canım, gözün aydın olsun allah tüm mehmetçik yavrularımızı korusun. Kaç gündür üzgünüm tv izleyemiyorum şehit yavrularımıza allahtan rahmet dilerim, ruhları şad olsun. Allah analarına, babalarına sabırlar versin. Sevgiler.
.AY IŞIĞI YAlNIZLIKLARI 1 bölüm
Züleyha Özbay Bilgiç
11.12.2009 - 19:14Ay ışığında ağladı gül
Serildi gözyaşı secdesi
Siyahi buluta..
Nurdandı duaya açılan yaprakları
Bir zerre ışık sundu asumana
Aydan kalma…
Kutlarım nefis, sevgiler.
Unut Gitsin (Deneme)
Filiz Kayan
11.12.2009 - 19:07Senden aldığım ne varsa işte yerine usulca koyup gidiyorum İnan aldıkların bıraktıklarımdan az değil.Korkma kalan olursa onları da gönül bahçemdeki o çok sevdiğin pembe güllerinin üzerine serpiştiririm.Arada bir sularım, onların da yok olup gitmelerine müsaade etmem.
Gönül kırılmış ama ondada ka ...
Gözlerin İdamıma Kurulan Sehpa Olmuş Bu Aşkta.
Filiz Kayan
11.12.2009 - 19:01Masallar biterse, aşkta bitermiş bitmesin. Kutlarım çok beğendim sevgiler.
Hümeyra'ya Şiirler (1)
Vecdi Murat Soydan
11.12.2009 - 18:42Böyle her gün ölüp ölüp dirilmektense,
Çek tetiği, kalbimin orta yerinden vur beni.
Bitir acılarımı.
Yalvarırım bitir Hümeyra.
Tetiği çekip değil,yüreğindeki sevgisini akıtsın gözlerine bakarken, gözlerinden yüreğine sevgisiyle bağlasın kendine, ablacığım yok öyle vur öldür beni.
Severek, se ...
Hümeyra'ya Şiirler (2)
Vecdi Murat Soydan
11.12.2009 - 18:37Çok seviyorsun anladım, sakın onu kaçırma al yanına, kal yanında. Süpersin, süper.
Hümeyra'ya Şiirler (3)
Vecdi Murat Soydan
11.12.2009 - 18:35Sanki filim izler gibi aslında filmide olur bu serinin.
Şiirler bestelenip şarkı olacak diye bir kural yok, flim neden olmasın.Saygılar.
Hümeyra'ya Şiirler (4)
Vecdi Murat Soydan
11.12.2009 - 18:32Yüreği sevgi dolu kardeşim ne kadar güzel seri bu böyle. Biraz uzak kaldım ant. den çok şeyler kaçırmışım ben. Kutlarım yüreğini, kalemini sevgiler, saygılar.
Hümeyra'ya Şiirler (5)
Vecdi Murat Soydan
11.12.2009 - 18:27Tu, tu, tu allah korusun kardeşimin sevgisini, sevdiğini nazarlardan.
Mutlu olasın Hümeyranla sevgilere sahip çıkmalı, sonuna kadar sevdiğinin yanında olmalı seven yürekler. Kutlarım kardeşimi, Hümayra gelinimi, kocaman sevgiler seven yüreklerine. Allaha emanet olun.
B a k m a n ı n, önemi
Perihan Pehlivan
11.12.2009 - 18:20Bakmak var görerek, akmak var sevgi olup yüreğe.sevgiler.
Sa r m a
Perihan Pehlivan
11.12.2009 - 18:18Allah rahmet eylesin anacığına canım nurlarda yatsın. Afiyetler olsun kokusunu duyda çalma ye beni der ye. Sarmada çerez gibi sararsın bir saatte yer bitirirsin iki dakikada. Şimdi benimde canım sarma istedi sarsammıki:)))sevgiler.
Bir Gün Gelir
Zerrin Tayfur
11.12.2009 - 17:45Canım senin kadar şiirinde bir içim su. Çok, çok güzel, muhteşem.
Kutluyorum sevgiler can, sen yazarsında güzel olmazmı, öpüyorum yüreğinden.
Meşakkat-ı Hayat
Bilal Özcan
11.12.2009 - 17:41Kısa ve öz anlatılmış anlayana, saygılar saygın kaleme, kardeşime.
Vaveyla
Bilal Özcan
11.12.2009 - 17:37Ah keşke nerde. Allah sevgi tomurcuklarını yağdırsın sevgisiz kalmış yüreklere. Şiirinizi isterimki herkes okusun çok anlamlı. Saygılar kardeşime.
Kalbe Söz Geçmiyor
Saniye Uzun
11.12.2009 - 17:19Canım yüreğindeki acıların son bulması dileğiyle, güzel günlere. Şiirin süper, sende tabiki. Sevgiler.
Şair Sözüm Sanadır
Saniye Uzun
11.12.2009 - 17:16Sevginle, sevgimde kal canım benim. Seni seviyorum kendine iyi bak, öptüm.
Arkadaşlara Yazdığım Dörtlükler
Saniye Uzun
11.12.2009 - 17:14Çok, çok güzel bacımı kutlarım, sevgiler.
Atışma
Saniye Uzun
11.12.2009 - 17:12Antoloji dediler.
O da neki dedim.
Girdim çıkamam.
Çok sevdiğim kardeşlerim var.
Al bir dörtlükte benden, oldumu saniyeciğim. Sevgiler.
Ecelim Elinden
Saniye Uzun
11.12.2009 - 17:05Anlasalar ne olacak can, seninki senden gittikten sonra. kutlarım sevgiler.
Atışmalar
Saniye Uzun
11.12.2009 - 17:03Dostların atışmasıda böyle güzel olur işte. Saniyeciğim benim uzak kalmamı bekledin herhalde şiirlerin maşallah hepsi birbirinden güzel hepsinide okuyacağım canım. Seni seviyorum öptüm, sevgiler.
Bir Sevdalı Bakışa
Saniye Uzun
11.12.2009 - 17:00Hasret ve sevda dolu yürek çok beğendim çok, kutlarım yüreğini, kalemini sevgiler canım bacım benim.
Seyyah Gibi
Saniye Uzun
11.12.2009 - 16:57Seni perişan bırakıp giden, senden beter perişan olsun can. öpüyorum
kutluyorum sevgiler.
Hani
Sevilay Çartık
11.12.2009 - 11:21Aynı gök kubbenin altına sığınırken
Aynı havayı soluyorken
Şehrin hangi uçlarına süpürdük kendimizi
Yılları bir bir üstümüze örterken
Bütünüyle kutlarım,Çok, çok beğendim sevgiler.
Ayrılıkla Yanar Can
Sevilay Çartık
11.12.2009 - 11:16Ayrılıkla Yanar Can
O kadar güzel işlemiş, emekle yazmışınki muhteşemdi. Kutlarım canım, ayrılıklar olamasa ne güzel olur değilmi, genede allah ölüm ayrılığı vermesin, sevgiler canım.
DöNDü YiĞiDiM..!
Aysel Tarcan
11.12.2009 - 10:58Yüreğine sağlık canım, gözün aydın olsun allah tüm mehmetçik yavrularımızı korusun.
Kaç gündür üzgünüm tv izleyemiyorum şehit yavrularımıza allahtan rahmet dilerim, ruhları şad olsun. Allah analarına, babalarına sabırlar versin.
Sevgiler.
Toplam 1990 mesaj bulundu