TUTSAK …
BEN
MUTSUZ YAŞANTILARLA DOLU
BİR EVRENDE
TUTSAĞIM…
BIKKIN YAŞAMLARDA KAYBOLAN
TUTSAK …
BEN
MUTSUZ YAŞANTILARLA DOLU
BİR EVRENDE
TUTSAĞIM…
BIKKIN YAŞAMLARDA KAYBOLAN
© Copyright Antoloji.Com 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Antoloji.Com'a aittir. Sitemizde yer alan şiirlerin telif hakları şairlerin kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Şu anda buradasınız:Tutsak... Şiiri - Yorumlar
22 Mart 2026 Pazar - 06:16:09

sevgili süleyman SAYLAN siz bu harika şiiri yazarken ben daha doğmamışım şimdi kendimde bu hakkı bularak soruyorum daha sonraki yıllarda nerelerdiydiniz bizleri neden şiirlerinizden mahrum bıraktınız çok iyi yerlerde olmanız gerekirken sanıyorum malum dayılarınız olmadığı veya çok iyi niyetli olup bu ülkenin kaybeden değerlerindensiniz size saygılarımı sunuyorum ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
şiirin dile getirilişi oldukça güzel ve sıkıcı değil..biraz daha sadeleştirilebilir di gibi geldi bana..şiirin bir çok yerinde kendimi buldum..yüreğine sağlık..
Bu şiir ile ilgili 2 tane yorum bulunmakta