(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
O masal dağında ünleyen gazal
Güz ve hasret yüklü akşam bulutu
Güz ve güneş yüklü saman kağnısı
Babamdan duyduğum o mahzun gazel
Ahengiyle dalgalandığım harman
1953 Kasımında İstanbulda doğmuşum.1972 de hemşire 1983 de iktisatçı 1993 de emekli oldum.Hiç adam olamadım,çok aşık oldum.Otoriteyi,gelenekleri,maddeyi sevmeyi,kan bağıyla sınırlı sevgiyi,evlilik kurumunu sevemedim.Okumayı,yazmayı,sabahlamayı,düşünmeyi,dostluğu,hayvanları sevdim.En büyük korkum bir iz bırakamadan göçmek.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!