Kalan Ömrüm
İhsan Yılmaz
Sen geldin, İçimde susturduğum ne varsa Bir bir sesini buldu. Adını anarken bile Yıllardır kapalı bir pencere açılıyor; İçeri sen giriyorsun.
Seni seviyorum… Öyle, güzel bir söz olsun diye değil; Günün ortasında ansızın özleyip Kalabalığın içinde sesini arayacak kadar. Bir şey anlatırken durup “Keşke şimdi burada olsaydı” diyecek kadar.
Sevgili, Yorgunluğunu saklamak zorunda kalma benden. Her zaman gülemeyebilirsin; Ben senin kederli yüzünü de severim. Anlatamadığın bir günün sonunda Yanında sessizce oturmayı da bilirim.
Bir gün kendini kimsesiz hissedersen Adımı geçir içinden. Ben, sana söyleyemediğim bütün kelimelerle Yine seni seviyor olacağım.
Çünkü sen, Ömrüme gelmiş geçici bir sevinç değil; Kalan yıllarımı Birlikte yaşamak istediğim kadınsın.
Ekim / 2026
Kayıt Tarihi : 11.10.2026 01:18:00
Şiiri Değerlendir
© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.




Bu şiire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!