(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
İstatistik verisi yok
Gerçek misin,düş müsün?
Kar mı yağdı sokaklara,rüzgar mı esti?
Üşümüş müsün?
Odaları bir büyük sessizlik almış
1954 Yılında Kars'ın Arpaçay İlçesi Bardaklı köyünde doğmuşum.İlk ve ortaokulu ilçem,Arpaçay da okudum..Kars Kafkas üniversitesini bitirdim.Tarih ve şiir ilgi alanımdır. 30 Yıl öğretmenlik,okul müdürlüğü yaptım 2007 yılında emekliye ayrıldım.Kocaeli Gebze'de oturuyorum.Herkese başarılar diliyorum.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!