(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
-
1
Bende ar olmazdı sen olmasaydın
Ak nergizler sana aksın dağlarda
Balda sır olmazdı sen olmasaydın
Dağlardaki güneş doğmaz aleme
Ben 1965 yılında Malatya-Hekimhan Ballıkaya köyünde doğdum. İlkokulu köyde,ortaokulu Urfa,nın Kısas köyünde,Liseyi 2, sınıfa kadar Malatyada lise son sınıfı ise 1995 yılında Ankarada Anıttepe Ticaret Meslek lisesinden dışardan bitirdim. 1993 yılından buyana bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışıyorum.Şu anki görev yerim ise Tekirdağ/ Çorlu İlçesi.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!