© Copyright Antoloji.Com 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Antoloji.Com'a aittir. Sitemizde yer alan şiirlerin telif hakları şairlerin kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Şu anda buradasınız:Vefa Rüzgarı Şair ve Şiir Hakkındaki Yorumlari Antoloji.com
31 Mayıs 2025 Cumartesi - 03:21:30
Bir Talebenin Manevi Yolculuğu
Vefa Rüzgarı
06.05.2025 - 00:20Yeni yazan gençlere umut olmak gerekirken onların yazdıklarını aşağılamaniz onların yeteneklerini torpüluyor. Siz yazında biz gençler olarak da sizleri örnek alalım, değil mi tuna bey.
Bir Talebenin Manevi Yolculuğu
Vefa Rüzgarı
06.05.2025 - 00:16Önemli olan niyet tuna bey ben duygularımı şiirle tercüme etmeye çalışıyorum, yazdıklarım ustaca olmayabilir belki ama bu yolda yogrulmak gerek insan tecrübe ettikce deneyimledikce fidandan çınar olur.
Yazdıklarımı verdiğim çaba ve emek ile degerlendirseniz güzel olurdu ama bu da sizin yapınız san ...
Bedevî
Vefa Rüzgarı
05.05.2025 - 17:55Beğenmenize sevindim:) iyi okumalar.
N'aparmış İnsan?
Furkan Enes Abça
05.05.2025 - 17:51Bende bu şiirini okudum ve artık yeni biri oldum
Çok güzel.
Bir Zamanlar Biz de Çok Mutluyduk
Furkan Enes Abça
05.05.2025 - 17:47Çok rahatlikla diyebilirim ki mükemmel bir şiir kaleminize sağlık, çok ustaca yazılmış tebrikler.
Ayrılık
Vefa Rüzgarı
05.05.2025 - 17:43Teşekkür ederim:)
Toplam 6 mesaj bulundu