Osman Öztürk Antoloji.com

Antoloji.com mobil uygulaması Şiirler, şairler, mesajlarınız ve gruplarınız telefonunuzda. iPhone ve Android için ücretsiz. Uygulamayı İndirİndir

1957yılında Giresun'un Piraziz İlçesinde doğdu. İlköğrenimini Piraziz Ortaokulu'nda tamamladıktan sonra, 1971 yılında girdiği Polis Kolejinden 1974 yılında 3'üncü olarak takdirname ile mezun oldu. 1977 yılında Polis Akademisi'ni de takdirname ile 3. sırada bitirip Komiser Yardımcısı olarak Samsun ili Vezirköprü İlçe Emniyet Amirliği ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görev yaptı.

Sırasıyla; 1980-1983 yılları arasında Hilvan İlçe Emniyet Amirliği ve Şanlıurfa Asayiş Şube Müdürlüğü'nde, 1983 yılında ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü Beyoğlu Merkez Başkomiserliği'ne atandı.

1983-1985 Fransa - Paris L'OCDE Türkiye Daimi Temsilciliği'nde Başkomiser rütbesinde Koruma Amiri, 1985-1988 arası İstanbul Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü,

1988-1991 Elazığ Asayiş ve Trafik Şube Müdürü, 1991-1994 Ankara Çankaya İlçe Emniyet Müdürü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Daire Başkanlığı Mali Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
..

Devamını Oku