saflık kokuyor şiirleriniz,duruluk...bunu seviyorum işte.../bende bu saflığı duruluğu seviyorum Reşide bende.ışık ve sevgiyle.
çok çok çok etkilendim.yüreğinize sağlık.ışık ve sevgiyle
kimse katılmasın küstüğüm karanlığa-kimse kaybetmesin kara kutusunu-kazanılmayan kavgalarda. sn.kızıldeniz temenniler güzel.ama ya oradaysak ve yeni yeşeren bir kavganın en başındaysak.kapıları açalım ve kavgaları kazanalım artık.
Toplam 3 mesaj bulundu
A k r o s t i ş
Reşide Sarıkavak
07.08.2005 - 01:40saflık kokuyor şiirleriniz,duruluk...bunu seviyorum işte.../bende bu saflığı duruluğu seviyorum Reşide bende.ışık ve sevgiyle.
Abluntis 1- Denize Karşı Sarı Yıldız
Merve Cengiz
28.07.2005 - 12:06çok çok çok etkilendim.yüreğinize sağlık.ışık ve sevgiyle
Derya Kızıldeniz
24.07.2005 - 20:14kimse katılmasın küstüğüm karanlığa-kimse kaybetmesin kara kutusunu-kazanılmayan kavgalarda. sn.kızıldeniz temenniler güzel.ama ya oradaysak ve yeni yeşeren bir kavganın en başındaysak.kapıları açalım ve kavgaları kazanalım artık.
Toplam 3 mesaj bulundu