Oldukça samimi ve içten duygularla yazılmış bir şiir. Bu şekil de devam ederseniz eminim kendinizi daha çok geliştirir ve çok güzel şiirler ortaya koyamaya devam edersiniz. Başarılar diliyorum sayın şair kardeşim. Allah gönlüne ve kalemine güç versin.
Efendim öncelikle bu güzel değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Görüşleriniz de fazlasıyla haklısınız. Nazım Hikmet'in de dediği gibi seven insanın kalbi daima kırıktır ama yine de sol cebinden eksik etmez, edemez umudu. Lâkin bunu bazen dil ile telafuz etmekte muvaffak olamaz sadece. Saygılarımla
Biliyorum
Emre Yükselen
26.03.2015 - 19:16Oldukça samimi ve içten duygularla yazılmış bir şiir. Bu şekil de devam ederseniz eminim kendinizi daha çok geliştirir ve çok güzel şiirler ortaya koyamaya devam edersiniz. Başarılar diliyorum sayın şair kardeşim.
Allah gönlüne ve kalemine güç versin.
Şafak
Akif Okan
24.03.2015 - 13:19Efendim öncelikle bu güzel değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Görüşleriniz de fazlasıyla haklısınız. Nazım Hikmet'in de dediği gibi seven insanın kalbi daima kırıktır ama yine de sol cebinden eksik etmez, edemez umudu. Lâkin bunu bazen dil ile telafuz etmekte muvaffak olamaz sadece.
Saygılarımla
Ağıt Yaksa Gözlerim
Akif Okan
01.11.2014 - 14:13Teşekkür ederim, okuyacağım şiirlerinizi
Toplam 3 mesaj bulundu