The Vejetaryen 2 Şiirleri - Şair The Vej ...

0

TAKİPÇİ

The Vejetaryen 2

Bana bir şiir yazda içinde aşk acısı olmasın !
Yalanlar olmasın !
İkili oynayanlar .
Aldatanlar olmasın .

Bana bir şiir yazda , içeriğinde zaman çalanlar olmasın !

Devamını Oku
The Vejetaryen 2

Bu dünyada kaç kişi acaba tam anlamıyla mutlu çooook merak ediyorum ? Çünkü mutluluk her nedense anlık ve gelip geçici oluyor . Hatta öylekiiii aşkta sevgililikte evlilikte hep bir yere kadar mutluluk insanı takip ediyor , ondan sonra nedense artık tek başınasınız ben gidiyorum der gibi kaçıp gidiyor mutluluk dediğimiz en güzel duygular .Gerçekten varmıdır bu dünyada hep daima mutluluğu yaşayan mutluluğun keyfini hiç durmadan süren ? Hani insanların hayalleri hep vardıryaaaa , kimisinin ev kimisinin araba kimisinin yazlık kimisinin tatil kimisinin aşk sevgili eş vs vs gibi amaaaa insanlar içinde tüm dünyada kaçı o sahip olduğu yada sonradan elde ettiği mutluluğun tamamen arkasında durup hiç seviyesini düşürmeden yada dahada çoğaltarak yıllar yıllar yaşayabiliyor ?

Hernedense elde edilen mutluluk neye dair olursa olsun o zamanki saat diliminde hep tıkalı kalıyor , zaman geçtikçe anlamsız yere gidişatı düşüyor .Hani yukarıdada bir nevi bahsettim yaaa kimisi ev hayali kuruyor yıllar sonra sahip oluyor ama sonra zaman ilerledikçe ne boyasına ne kapısına dikkat ediyor , kimisi bahçe hayali kuruyor ve elinden geldiği kadar bitkiler alıyor bakımlarını yapıyor güzelleştiriyor ama zaman geçince onunda büyüsü sona eriyor.Kimisi araba hayali kuruyor sonra zaman geçince sizde biliyorsunuzki ya evin önünde yada garajda çürümeye bırakılıyor .Kimisi aşk evlilik hayali kuruyor bunun için doğru kişiyi arıyor yada başkalarının önerisiyle yanyana getiriliyor yada sanal alemde buluyor fakaaat insanlar yazdığı gibi yada göründüğü gibi olduğunu zannedipte aradan zaman yaniiii aylar belkide yıllar geçince biiii bakıyor , hiçde öyle değilmiş meğeer dercesine isyanlara sarılıp hüsranlara uğruyor ağlıyor sinirleniyor ama ne gelir elden dercesine bi bakıyosun bunlarda ayrılmış bunlarda diğerleri gibi boşanmış oluyor.

Halbuki ne tuhaf deymiii mutluluk adına elde edilen herşeyin aslında gelip geçici olması çook şaşırtıcı !

Devamını Oku
The Vejetaryen 2

Sakallarıma bak sakallarıma.
Bunlar benim sakallarııım.
Ya sen kimin sakalları zannettinki..
Tabikiii bunlar benim sakallarım :)

Bak sırf senin için , hiç usanmadım. .

Devamını Oku
The Vejetaryen 2

ÇÜNKÜ BEN YUSUF SAYGILIYIM

Ben kendimi bildim bileli.
Kimselere yalvarmadım zorlamadım kendimi.
Aklıma ne geldiyse direk aktardım en saf düşüncelerimi.
Beni anlamayana hep saygı duydum çekildim geri..

Devamını Oku
The Vejetaryen 2

Kim olduğunun önemi yokkiiii.
Nede senin boyun posun mesleğinin.
Yada dini inancın , mezhebinin.
Sen İnsan olmayı başardığında zaten beni bulursun !

Sende diğerlerine benzemediğin sürece.

Devamını Oku
The Vejetaryen 2

Mitolojiye göre yusuf saygılı adında biri , acıyı derinlerden çekmiş her kadının son dileği olarak karşısına aniden çıkıp , onları hep denermiş ! Bakalım aynı yanlışları aynı hataları aynı yalanları aynı çıkarları yusufda yine uygulamaya çalışacaklarmı diye !!!!!!!!!!!

Siz kadınların bu mistik mitolojiden haberi yokmu yaniiii ! Halla halla markette nerde indirim var bayram kaç gün tatil olucakmış şimdiden biliyosunuz ama : )

Üzgünüm hepiniz deneniyosunuz :)

Devamını Oku
The Vejetaryen 2

Bu gördüklerin varyaaaa tabiki benim sakallarım :)
Aralarına çarçabuk büyüsün diye , kükürt yada şeker gübresi katmadım :)
Sen şu anda siyah beyaz sakallarımı görsendeeee.
Şunu bilkiiiii , ben ezelden beri zaten beşiktaşlıyım :)

Saçlarım gibi sakallarım asla dökülmez.

Devamını Oku