© Copyright Antoloji.Com 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Antoloji.Com'a aittir. Sitemizde yer alan şiirlerin telif hakları şairlerin kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Şu anda buradasınız:Bu Benim Adımdır Şiiri - Adonis
Şiir ID : 67314 - 26 Ekim 2025 Pazar - 04:42:44

Bu gün 9 / mayıs / 2021 / 13:55
Anneler günü. Şiirinizi okurken çok duygulandım. Kollarında güneş ölür mısrasını kuduğum anda çocuğu kucağında ölen bir anne geliverdi aklıma. Bu şiirinizin bende uyandırdığı bir çağrışımdı. Aynı cümleyi okuduğu halde herkesin zihninde başka bir şey çağıran şiirlerin çok değerli olduğunu biliyorum. Sizi tebrik ederim üstadım. Hoşça kalın.
3 cümle kocaman anlamlar taşıyan insanın beynine beynine kazınan ağır 3 cümle.umarım her okuyan anlar sizin anlattığınız biçimde
TÜM YORUMLAR (3)