Şiirden Kadın
Özlemle bakınca
Karanlık gecelere
Görmeden uzakları, uzaklara
Sanki istediğin ordadır.
Gönlün iyice sıkılır
İyice yumuşar,
Dillenir güm güm.
Uzaklar birden yakın olur
Hayaller uzaktır aslında
Ama o gönüldedir sıcakta.
Ne kadar uzak olsa da
Gönlündeki çağlayanlar
O an akar çağıl çağıl
Yar.. yar… beni yanına çağır….
Sevdanı ordan bağır..
İster hecelere diz beni
Bana güvercinlerle sevgini yolla
İster tüm şiirlerini yokla
Rüyandaki reyhanlara bula, kokla
İstersen geceleri saçlarımdan yıldızlar topla
Yar… yar… öp beni
Şiirlerinle yak beni
İçlerine at
Savur rüzgarlarını saçlarımın arasına
Al beni parmaklarının ucuna
Şiir yap beni.
Senin sevgin tipi gibi
Sözcüklerim çıplak… olduğu gibi
Üşüdüm ısıt beni..
Yar.... yar..... öp beni.
Şiirlerinle yak beni.
'Şiirden kadın' yap beni….
28. 10. 2006
Perinur Olgun
Emrullah MaksomKayıt Tarihi : 29.4.2007 10:33:00





© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.
Üç günden beri biri antolojideki adresimin şifresini kırıyor ben antolojiyi açamıyorum.. Antolojiden yeni adres alıyorum onu da kırıp antolojiye benim girmemi engelliyordu. bugün o zalim kişi benim gözümün önünde ben kendi sayfama giremezken sayfama girdi ve tüm şiirlerimi bir bir sildi.. daha olmadı.. benim adıma olan tüm msn adreslerimi gmail adreslerimi herşeyi kitledi.. Tam istediğini yaptı çok acı çektim çook.. Çok ağladım..Şiirlerim benim çocuklarım gibiydi.. Ben onlarla mutlu oluyordum bu yaşımda.. Hep demişimdir ben ne şanslıyım diye.. bu benim en acı günüm oldu.. bir de babam öldüğünde ağlamıştım bu kadar.. o kişi sevinsin artık perinur olgun yok antolojide.. kendi şiirlerini yazabilir bolca.. ben yokum, sevgi şiirlerim yok kimse kokrmasın artık benden.. n eye üzüldüm biliyor musunuz bana gelen yorumlarıma üzüldüm en az şiirlerimi sildiği kadar... sizin bana yazdığınız yorumla rtam 4bin altı yüz yorumumu da sildi..nasıl elleri kıyıdı bilmem yorumlarımı silmeye.. beni çok üzüdü artık sevinsin.. sizlerin bazılarınızın sayın şair arkadaşlarım adını aklımda kalanları benim yorum yaptığım yerden aldım bazılarını aklıma geldikçe ekleyeceğim bana yazılan yorum yazan kişileri arkadaşım olarak alıyordum tam altıyüz seksen arkadaşım vardı belki daha fazla onları da yok etti... ne kadar üzgünüm bilseniz bunu ben üzüleyim diye yaptı evet çok üzüldüm artık sevinebilir.. arkadaşlarım bu belki bir veda... sizleri yorumlarınız arayacağım.. ayrılık ölüm gibi oldu... eğer bana değer veren olursa durumu ve yorumunuzu antolojiye yazarsanız sevinirim.. bir anda 412 şiirin silinmesi hem de gözlerinizin önünde ne acı kimseye yaşatmasın o acıyı.. benim kimseye en ufak bir sözcük bile kötü sözüm olmamıştır ne söz, ne yorum.. benden ne istedi ki... biyografimi,oradaki tiyatro eserlerimin adını bile silmiş... artık rumuzun olan yeşil kitap perinur olgun adresime giremiyorum.. sağolsun bu bir arkadaşımın adresi.. biliyorum şimdi haberi olacak ve bunu da kitleyecek diğer adreslerim gibi.. yazdıklarımı tüm arkadaşlarınıza duyurursanız sevinirim arkadaşlar.. saygılarımı sunuyorum. perinur olgun LÜTFEN BİR YOL GÖSTERİN.BU KADAR KOLAYMI ŞİFRE KIRMAK.

Başına Gelmiş Böyle Şeylerden Bu Millet
Ne Keyif Alıpta Oynuyor Doğrusu Bu Merak
Konusu Yinede Umarım Bu Üzücü Durumlardan
Kurtulursunuz Perunur Hanım Sizin Şiirde Olan
Tarzınız Taktire Değer Bursadan Saygılar Sevgiler
ve siz sevgili perinur olgun.. üzülmeyin diyemiyeceğim. buna üzülmemek elinizde değil biliyorum ama şiirlerinizi büyük bir hayranlıkla okuduğumu bilmenizi isterim.
verdiysen.Teşekkür ederim.Saygı duyarım.Ancak
Perinur Hanımın şiirlerini silen şahıssan Bütün benliğimle seni naletliyorum.Tez vakit Perinur Hanımdan özür dile.Onun gönlü geniş seni affeder.
Af dilemezsen bu günden itibaren başına neler neler
gelecek sen kendin bire bir hissedeceksin.Benim bedduam her zaman tutar....Emrullah Maksom...
TÜM YORUMLAR (8)