(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
İstatistik verisi yok
Yalvaramam koşamam
Ama sesini bırak bende
Biliyorum ki kopacaksın
Tutamam saçlarından
Ama kokunu bırak bende
Yalnız bir gölün içinde düşecek bir damlada harmoni olmuş dalgalarız. Birbirimizi, düşünlerimizi kovalayan ve sahili kamçılayan tek dalgada birleşir gücümüz. Adımız mavinin tonları, güneş ve derinliktir rengimiz. Düşen damlalar bizden,aslımız aynı.. Rüzgarla çarpışmalarımız aramızda rüzgarla oynan oyun düşünsellik adına.Hissetmek,anlamak yok olma pahasına değmez mi evrenin bir rengi, tadı, gücü olduğuna...............Özden Özpınar
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!