(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
Nurlu ihtiyarın yanaklarında.
Yapraktan saçını yerlere yaymış,
Sonbahar ağlıyor ayaklarında.
Süzüyor ufukta bir kızıl yeri,
İçi karanlıkla dolu gözleri;
1985 yılında Mardin ili Midyat ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi burada bitirdikten sonra 2002-2003 yıllında Selçuk üniversitesi hukuk fakültesini kazandım. 2007 yalında bu üniversiteden mezun olduktan sonra 2008 -2010 yılları arasında “ Demokratik rejimlerin işleyişinde basın hürriyetinin rolü” isimli tezimi bitirmek süretiyle yüksek lisanımı tamamladım. Hukuk ve edebiyat alanında Adalet yayınevi ve ciniüs yayınları tarafından basılmış eserlerim bulunmaktadır.
Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!