(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
1
-
1
-
1
Bu halk içinde bize gülen var.
Ko gülen gülsün, Hak bizim olsun,
Gaafil ne bilsin,Hakk'ı seven var.
1964 yılında erzurumun olur ilçesi çataksu köyü doğumluyum ilk öğretimi köyümde tamamladıktan sonra liseyi narman lisesinde bitiridim. 1987 de eskişehir anadolu üniversitesi işletme fakultesinden mezun oldum.1990 yılında ankarada ikamet etmeye başladım. 2016 da ankara büyükşehir belediyesinden emekli oldum .halen ankara sincanda ikamet etmekteyim..




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!