(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
2
-
1
Bir çakıl taşı ısınır içimde
Bir kuş gelir yüreğimin ucuna konar
Bir gelincik açılır ansızın
Bir gelincik sinsi sinsi kanar
Seni düşünürken
Şair 02.05.1958 Kars ili sarıkamış ilçesi inkaya(micingirt) köyü doğumlu olup 1996 yılında Ankaraya yerleşti halen ticaret yapmakta olup ticaretle uğraşıyor ve şiir yazıyor.




-
Dide Nur
-
Şehri Karakaya
Tüm Yorumlarokuduğum bir kitapta çok sevdiğim bir cümle vardır,ölüm haberinden daha kötü olan şey habersizliktir,der yazar,ben de inanırım buna.siz de ne güzel anlatmışsınız,yüreğinize sağlık,ilhamınız coşsun dilerim,saygılar
Allah sabrını artırsın altın yürekli adam...Hürmetlerimle...