(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
İstatistik verisi yok
Bir âlemi hayâle dalan âb uyanmasın.
Âğuş'u nev-bahâr'da, hâbîdedir cihân;
Sürsün sabâh-ı haşr'e kadar, hâb uyanmasın.
Malatya arapgir ilcesi -29-TEMMUZ-1954-doğumlu saz calip turku soyleyen siir yazip beste yapabilen radyo tv programlarinda sanatcilik yapan muzik yapimciligi yapan sanat dostu birisidir hasim koc istanbulda yasamaktadir faal sanatciligina devam etrmektedir ARAPGİRE DÖNERSİN-MUNZUR DAĞI-ZALİM SEVGİLİM-Klarnetli TÜRKÜLER-1-Klarnetli TÜRKÜLER-2-Klarnetli TÜRKÜLER-3- İsimli- TÜRKÜ -kasetleri mevcuttur
sanat ve sanatciya hizmette olmak icin istanbul beyazitta hasim koc muzik yapim hasim koc tarafından kurulmustur sanat sever butun dostlari bekliyor