' Ahmed Hulusi ' Mesaj Detayi Antoloji.com

Gönderen: Kenan Kazancı
Alan:   Grup:' Ahmed Hulusi '
Tarih: 22.09.2016 21:19
Konu: Yn: [ahmed-hulusi] MERHABA DOSTLARIM

A.S selama usta hoş geldiniz

========================================
** YANITLANAN MESAJ ********************
========================================
Gönderen: Rahime Kaya
Alan: (grup üzerinden) Kenan Kazancı
Tarih: 18.09.2016 23:32:00
Konu: [ahmed-hulusi] MERHABA DOSTLARIM
----------
Merhaba dostlarım, arkadaşlarım. Üç aya yakındır sizlerden uzaktım. Arada bir telefondan internete girsem de, sizlere doğrudan selam bile vermeme yetmedi.

Yaşam bizden önce hazırlıyor yol haritasını. Zikzaklar çizsek de sunulan yolda devam ediyoruz yürümeye; bazen sevinçle bazen hüzünle… Bu yol size aitlik duygusu veren, geçmişten geleceğe köprü kurduran yere uğrarsa, yani memleketine, doğduğun toprağa, yolun en huzurlu anı yaşanır. Görülen gelişmeden- olumluluktan huzur duyulur (aksinden de acı) .

Her duyguyu yaşayarak, yeniden gelmeyi dileyerek, yine yaşadığım topraklara, ülkenin en zor, en güzel şehrine döndü yol. Şairin dediği gibi “İstanbul’u sevmezse gönül, aşkı ne anlar” sözünden yola çıkarak, bu şehrin zorluğunu sevgisi kolay ediyor. Dilerim bütün zorlukları sevgi-aşk kolay eder.

Çok söz okuru bezdirir. Sizleri bezdirmeden, her birinizi ayrı ayrı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

RESİM SEÇ