(Sadece Son 2 Ay)
İstatistik tablolarında hiç tıklanmayan şairler, şiirler ve günler yer almayabilir. Örneğin belirli bir şiirin tıklanma sayılarına bakıyorsanız hiç tıklamanın olmadığı günler tabloda yer almayabilir; aynı şekilde belirli bir günün raporunda, o gün hiç tıklanmamış olan şiirler gösterilmeyebilir.
Burada şiir listesinin yer aldığı sayfanın hangi gün kaç defa açıldığını görmektesiniz. Bugüne ait rakamlar bu tabloda yer almamaktadır. Dikkat: Burada yer alan rakamlar, belirtilen bir günde şiirlerinizin toplam kaç kez okunduğunu değil, şiir listesinin kaç kez görüntülendiğini gösterir.
TARİH
HİT
-
1
-
2
Üşüyorsun ceketimi al.
Günün en güzel saatleri bunlar.
Yanımda kal.
Sana gitme demeyeceğim.
Yağan yağmurun buz tuttuğu vakit Kayseri'de doğdum. 3. yaşımda güneşle Alanya'da tanıştım, geri kalan yaşamıma Alanya'da devam ettim. 3 kardeşin büyüğüyüm, 7. yaşımda hem okul hem Tiyatro hayatı ile tanıştım, lisede ataerkil sebeplerden dolayı meslek eğitimi aldım ve aynı zamanda Tiyatroya devam ettim. Üniversitede tıp cihazları okudum ve yaşamımın bu noktasında da sanat ve edebiyattan kopmadım. Şimdi ticaretle yaşamımı idam ederken profesyonel sanat faaliyetlerime devam etmekteyim.




Bu şaire henüz hiç kimse yorum yapmadı. İlk yorum yapan sen ol!