Halil Gökçek Adlı Antoloji.com Üyesinin Şair ...

  • Özlem Tezcan Dertsiz

    28.05.2018 - 03:44

    Şiirleriniz fevkalade etkilenmemek imkansız,Kaleminize sağlık nacizane ben de şiirle uğraşıyorum ve eğer uygun görürseniz sizi görev yaptığınız okulda ziyaret etmek bu konuda sizinle söyleşi yapmak isterim.Saygılarımla

  • Sevda Sevgi Laloğlu

    04.09.2017 - 21:09

    Hayat iyisiyle kötüsüyle yaşamaya değer hayata küsmek kimseye kazanç sağlamaz.

  • Girizgah

    Şeyma Kıran

    21.08.2017 - 13:18

    Derecelendirmede sıfır puan olsaydı onu verecektim.Emin olun bu şiirden anlamadığımdan değil dilimizde yazılan eserlerde Türk alfabesinde yabancı karakterin yeri bulunmamaktadır.

  • Bu şiirinizi gerçekten çok beğendim.

  • Hırsız Hasan

    Nevzat Üstün

    21.08.2017 - 11:33

    Evet güzel akıcı okunabilir türden DİDAKTİK bir eser normal de diğer ölçülü vezinli eserlerde hece tekrarı olmadığını düşünüyorum.

  • Kuğu Ezgisi

    Nilgün Marmara

    14.08.2017 - 15:53

    Hayatın çilesi ile mahkeme de gibisiniz?

  • Amentu

    İsmet Özel

    14.08.2017 - 15:44

    Başka başlık koysaymışsınız daha iyi olurmuş

  • Amentu

    İsmet Özel

    14.08.2017 - 15:44

    Başka başlık koysaymışsınız daha iyi olurmuş

  • ya nasıl bu kadar güzel yazabiliyorsunuz gerçekten tebrik ederim.

  • En Özlenene

    Neriman Ergün

    13.08.2017 - 23:10

    serbest yalın anlaşılır ve etkili tebrikler

  • Değerli insan Serpil hanım bu şiirin daha muazzam hece şiiri tebrik ediyorum.

  • Ozan Arif

    31.07.2017 - 22:48

    Seni ve Eserlerini bir kaç kelimeyle özetlemek senin şahsiyetine haksızlık olur zira sen benim bu davada bildiğim en güçlü ve yılmaz bir nefer olmakla birlikte bana yol gösterici fener oldun.Sen şuan beni anımsayamayabilirsin Adana'da ki bir konserinde yanından ayrılmak istemeyen eğer kabul ederse ...

  • 13 Nisan

    Ozan Arif

    31.07.2017 - 15:39

    Her kalem şiir yazar ama bu kalem sadece şiir değil şiir konusunda adeta destan yazıyor,Bu üstadın bütün şiirlerinde böyle ben karalıyorum ama bunun karşısında kendime şair yazdıklarıma da şiir diyemem.

  • 4 Nisan

    Ozan Arif

    31.07.2017 - 15:35

    Her kalem şiir yazar ama bu kalem sadece şiir değil şiir konusunda adeta destan yazıyor,Bu üstadın bütün şiirlerinde böyle ben karalıyorum ama bunun karşısında kendime şair yazdıklarıma da şiir diyemem.

  • Bu şiiri ben oldu bitti çok severim,beni alıp çok uzaklara götürmüştür daima.Kalemine gönlüne sağlık hocam

  • Bu nedir? Biz edebi derslerde şiiri 3 kıta olarak öğrendik acaba ben mi yanılıyorum siz mi çok daha iyisini biliyorsunuz zira benim 500 den fazla şiirlerim var.

  • İnanılmaz şiirler her sözü ayrı bir anlam taşıyor

  • Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.

Toplam 18 mesaj bulundu