6 Şubat 2023 tarihi
Hiç anmak istemesek de
Hayatta kalanlarımızın
Doğum günüdür belki de
Kim bilir belki de
Her şeye rağmen yaşayanlarımızın
Hiç unutamayacağı
En uzun dakikaların
Yaşandığı kap kara bir andır.
İşte o an canlı kalanımızın
Hayallerinin, enkaza gömüldüğü andır.
Belki de enkazın etrafında bir umut,
Kıvranarak bekleyenlerimizin,
Ölüp, ölüp dirildiği zamandır.
Kim bilir belki de hayatı pahasına,
Yataktan fırlayarak çıktığı giysilerle,
Yağışa ve ayaza rağmen,
Enkazı elleriyle eşeleyerek,
Derinden duymak istediği sestir.
Belki de acizlik ve yalnızlık içinde
Hepimizin öldüğü,
Bir kısmımızın gömüldüğü zamandır.
Defne;23/03/2023
Kayıt Tarihi : 23.3.2023 11:43:00





© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.

Ülkemiz olarak çok büyük bir sınav veriyoruz. İnşallah el ele bu büyük afetin yaralarını bir an önce sarmayı başarırız. Depremde vefat eden insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim yaralılarımıza acil şifalar versin. Rabbim beterinden saklasın.
Milletimizin başı sağ olsun.
beğeni ile okudum
O an deprem yaşanırken kiminin doğum günü veya anıydı kiminin ecel, ölüm saatiydi kiminin canım dediği canlarını kaybettiği yani taziye anıydı ve daha nelerdi hepsi yaşandı gitti gibi ama öyle değil bu acı belki yıllar belki daha da uzun sürecektir.
Dilerim Yüce Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın emeğine yüreğine sağlık diyor esenlikler diliyorum. Bu vesile ile tekrar hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına taziye ve bütün milletimize de başsağlığı diliyorum. Selam ve dua ile.
TÜM YORUMLAR (3)