Ben Bülbülü Bilmez miyim? Şiiri - Yorumlar

Mehmet Şengül
156

ŞİİR


0

TAKİPÇİ

Sevdalıdır gonca güle
Ben bülbülü bilmez miyim?
Ondan düşmüş böyle dile
Ben bülbülü bilmez miyim?

Güle kavuşmak muradı
Şu dikenler vermez tadı

Tamamını Oku
  • Yüreğim Acıyor
    Yüreğim Acıyor 04.07.2009 - 21:58

    HOCAM TEBRİKLER GÜZELDİ ŞİİRNİZ SAYGIALIRMLA YILDIRIM ŞİMŞEK

  • Burhanettin Akdağ
    Burhanettin Akdağ 26.10.2008 - 15:32

    Gül dalında güne ağlar
    Ötüşleri cana ağlar
    Gecelerde bana ağlar
    Ben bülbülü bilmez miyim?

    Nice şiirler yazılmış, nice nağmeler bestelenmiştir çileli bülbüle. Güzel bir anlatımla dile gelmiş kalemimizde bülbül.

    Eh biz de bir dörtlük yazmadan duramıyacağımıza göre kabul olur inşallah.

    Selam ve sevgiyle.

  • Aşık Korhani Kanber Orhan
    Aşık Korhani Kanber Orhan 24.10.2008 - 01:44

    *********Güzel Dost; O güzel yüreğinden damlayan, damlaları ve bizlerle Paylaşımından Dolayı teşekkür eder o Güzel yüreğin ve kalemin daim olsun , dilinden sevda türküleri, yüreğinden güzellikler eksilmesin, Tam Puan ekleyerek Saygılar sunarım.Saygılarımla ********Aşık Korhani/ Kanber ORHAN

  • Yusuf Ziya Karahasanoğlu
    Yusuf Ziya Karahasanoğlu 12.10.2008 - 21:28

    Çağımızın onca kargaları, baykuşları her makamda sanatlarını icra ederken hasret kaldığımız zâhirî ve bâtınî bülbüllerin artması ve ilham kaynağımız olmasını diliyorum Mehmet bey.

    Bülbülün şahsında bütün bülbüllere ithaf olsun bu şiir..

    Zevâl; kaleminizden, mâlâyânî; kelâmınızdan, kibir ve vesvese; kalbinizden, vesvas; iç ve dış âleminizden ırak olsun inşallah..

    Teşekkürlerimle..

  • Adem Uysal
    Adem Uysal 11.10.2008 - 14:24

    'BÜLBÜLLER SAZDA GÜLLER NİYAZDA'
    ÇOK GÜZEL ŞELALE MİSALİ BİR SANAT ESERİ. ELLERİN DERT GÖRMESİN. 100/PUAN

  • Erol Coskunoglu
    Erol Coskunoglu 09.10.2008 - 17:25

    Sazda tele aşığız biz
    Akan sele aşığız biz
    Aynı güle aşığız biz
    Ben bülbülü bilmezmiyim.....Ozan EROL
    kUTLUYORUM KALEMİN SUSMASIN YÜREĞİN DAİM OLSUN

  • Saadet Ün
    Saadet Ün 06.10.2008 - 15:46

    Güle kavuşmak muradı
    Şu dikenler vermez tadı
    Tükenmiyor hiç feryadı
    Ben bülbülü bilmez miyim?


    Bülbülün halini anlamak için gönül derdi çekmek gerek... Gönül yarası olan herkes elbet bilir bülbülü...

    Güzeldi.
    Tebrik ve saygımla

  • Serafettin Hansu
    Serafettin Hansu 05.10.2008 - 21:07

    üstadım yüreğinize saglık akıcı bir hece hoş bir içerik,,,

    saygılar gurbetten sılaya

    selam ve dua ile..

  • Fatma Pampal
    Fatma Pampal 04.10.2008 - 23:49

    Güle kavuşmak muradı
    Şu dikenler vermez tadı
    Tükenmiyor hiç feryadı
    Ben bülbülü bilmez miyim?

    KUTLARIM YÜREĞİNİZDEN DÖKÜLEN GÜZELLİKLERİ...

    SELAMLARIMLA

  • Mehmet Çoban
    Mehmet Çoban 04.10.2008 - 17:37

    Harikasın dostum. Kısa mısraların gücüyle şiir mükemmelliğe doğru koşmuş.. Çok çok başarılı.. Tebriklerimle..

Bu şiir ile ilgili 25 tane yorum bulunmakta